by

1 mai – La tara

Dupa cum v-am spus in urma cu doua zile, 1 mai pentru mine este o zi obisnuita, fara prea multe fite. M-am decis impreuna cu mama sa tragem o fuga pe la tara, in Comuna Costesti. Mi-am luat camera, ghiozdanul si am pornit la drum. In tren, deja se auzeau manele. Volumul de la telefon, dat la maxim. Incercand sa-i ignor, am incercat sa citesc Gazeta Sporturilor, insa n-am reusit. Am ajuns cu bine la Costesti. Mi-am sunat un prieten de acolo, pentru a ne intalni sa mergem la un fotbal.

Am luat-o prin sat, deoarece pe „scurtatura” drumul era extrem de urat. Inainte de a ajunge la casa noastra, ce sa vezi: un gard asa de frumos, vopsit in 4 culori diferite: poarta cu negru si gri, iar restul gardului cu bleo si roz, ca nici nu-mi dau seama ce culori erau.

Gard

M-am intalnit cu prietenul, mi-am schimbat hainele si am mers pana la el acasa. Fratesu’ se lauda cu un nou motor, super fain, la 1000 euro.

Motor - Honda

Am mers la un fotbal, am facut cateva poze, intalnindu-ma cu restul prietenilor. Trebuia sa mergem la un gratar, dar a fost anulat. Am tras o fuga la cimitir, impreuna cu mama si prietenul. Credeam ca ne prinde ploaia, deoarece a inceput sa tune, iar in Iasi deja ploua. Am mers dupa ce am ajuns acasa, la o stanca pe deal sa facem niste poze, iar apoi inapoi la casa, cu gandul de a ne lua ramas bun de la vecini. Ploaia ne-a ocolit si nu am prins decat niste picaturi, la plecare.

Ieri mi-am facut cont pe Flickr, mi-am uploadat o parte din pozele facute la tara, pe care le puteti vedea aici.

Lasă un comentariu

Comment

11 Comments

 1. Scuze da gardul ăla este de gay şi bikeul este furat :)) care 1000 de euro :D

  ce aş vrea să mă duc la ţară, dar din păcate numai pot :(

 2. @anetoiu- sigur este Candy Shop şi dacă te uiţi bine aia este bikeul lu’ 50 Cent şi ăla este magazinul :))

 3. Daca motorul ala a costat doar 1000 de euro e fie foarte prost, multe zeci de mii de km, fie e um motor de 125cc cu o masca mai mare.

 4. Mie chiar imi place acea honda..dar combinata cu noroaie de pe drumuri neasfaltate provoaca chestii murdare :))

  Mi’ai adus aminte intr-un mod placut de copilarie…Am 17 ani si am impresia ca am cam trecut de ea…sau poate nu…Chiar ma voi duce la un fotbal :))

  mersi dany :)

 5. Costesti ?deal sau vale..stiu si eu satele astea ..adik cunosc pe cineva pe akolo..pe langa Titu , nu?