by

15 martie, lansarea e-ok.ro

Pot sa spun ca astept ziua de azi de vreo 1-2 saptamani, dintr-un simplu motiv: pe 15 martie se lanseaza versiunea beta a siteului e-ok.ro. Am urmarit de la inceput videoblogul lui Florin Grozea, de la prima zi, pana acum. Din clipurile prezentate mi-am dat seama ce site super va fi e-ok.ro: download muzica gratuit si legal, colectie proprie, propriul blog, etc.

Am cerut invitatie azi de vreo 20 de ori. Prima cerere am facut-o saptamana trecuta, la adresa mea de e-mail, dar degeaba. Si acum 5 minute am mai facut una, insa degeaba, tot nu primesc un e-mail sa imi creez cont :(( Intru pe blogul lui Florin si vad ca unii deja si-au facut propriile colectii, unii stiu cum arata versiunea beta a siteului, iar eu nu imi pot creea un user. O fi vreun bug?

Florin, incearca te rog sa rezolvi cat mai rapid problema deoarece numai pot de nerabdare :D Vreau neaparat sa vad cum arata versiunea beta a siteului :)

Lasă un comentariu

Comment

 1. Toata lumea scrie despre e-ok.ro , dar defapt cei asa important? O scris unu, acum toti … mi se pare ~aiurea~ sa promovam ~aiurea~

 2. NU esti singurul:(….si noi vrem….cred ca majoritatea vrem cont acolo…oricum sper ca Florin va rezolva problema,daca este vreun bug..

 3. Nu e nici un bug. E normal să fie aşa, d-aia se numesc „invitaţii”, că le primeşti când vrea site-ul… iar lista e imensă, deja avem peste 7000 de cereri. Şi site-ul trimite pe rând, în ordinea în care au fost trimise cererile!

  Aşa că răbdare!!

  Mulţumesc de articol!

 4. e naspa blogosfera asta….cand scrie unul ceva – „ai scris pentru trafic…iesi afara, si esti arestat, 10 ani de inchisoare!”…fiecare face ce vrea. si eu cand am scris, am scris pentru a-mi exprima parerea si pentru a afla si altii de el… nici nu prea mi-a adus vizitatori ;)

 5. Eu am deja invitatie. Nu stiu ce vi se pare atat de ciudata faza cu invitatiile. Cand google a introdus gmail cum a fost?
  Acum se merge pe acelasi principiu.. decat sa lanseze un site cu bugguri mai degraba doar o parte din oameni il testeaza inainte