by

2 ani de blogging

Acum 2 ani scriam primul articol pe acest blog. Nu ştiam prea multe despre bloguri şi wordpress, nu ştiam prea multe despre internet, habar nu aveam că blogul poate aduce bani. 2 ani în care am cunoscut bloggeri de la care am avut de învăţat multe. Un an şi ceva plin de blogmeeturi. O primă prezenţă alături de persoane din online la IMTO. Multe discuţii şi interviuri. Aproximativ un an şi două luni cu de twitter.

Acum un an şi o lună prezentam ideea chestionarului adresat bloggerilor sub 18 ani din România. În august 2008 lansam chestionarul, iar în februarie 2009 făceam public varianta beta la blog18.

2 ani în care care am cunoscut oameni şi din mass-media. 2 ani în care am apărut în diferite ziare, am dat interviuri la radio şi la diferite site-uri.

2 ani de pasiune. 2 ani de danyblog. 2 ani alături de voi. Mulţumesc!

La mulţi ani!

Lasă un comentariu

Comment

13 Comments

 1. La muuulti ani
  cu sanaaaaaatate …
  ups !
  refac:
  la muuuulti ani
  cu muuult trafic
  si comentarii
  si ce-ti doresti
  …….. lalalala

  :)
  a! Si felicitari ! Si sa ne ‘intalnim’ pe blog si la aniversarea a 3,4,5,6,7,…… ani

 2. Deci Dani, de când am auzit prima oară de tine (acum câteva luni, cred), de pe la diversi (bloggeri), continui să mă uimești cu pasiunea ta.
  La mai mare, la mai multe. Tot norocul de pe lume ție și baftă.
  Si sa mai bucuri Iasul inca mult timp.
  La mulți ani:)

 3. Asa se incepe, cu greu, apoi din ce in ce mai usor, dar cu mai multa raspundere pentru ceea ce vrei sa spui tuturor. Felicitari !