by

2010… pe final

Întotdeauna îmi place să privesc partea plină a paharului, astfel încât realizez că 2010 a însemnat cel mai mişto an din viaţa mea. La fel cum a fost 2008 şi 2009, pe rând. În fiecare an am evoluat mai mult, am învăţat mai mult, am vizitat mai mult, am făcut mai mulţi paşi înainte. Ştiu de pe acum că aşa va fi şi următorul an, şi următorii 5, şi următorii 10.

2010

Planurile s-au mai schimbat pe parcurs. Am încercat să studiez programarea, dar am sfârşit prin a afla că nu mă prinde, nu e de mine. La fel ca designul. De mult timp mi-am dorit să stăpânesc aceste două capitole, însă sigur nici în viitor nu mă voi apropria prea mult de ele. Unde nu reuşesc să schimb ceva la o temă wordpress cer un ajutor, îmi bat capul câteva zile, iar dacă tot nu merge caut altă temă şi se rezolvă. Iar dacă îmi trebuie un logo, să ştiţi că mă descurc excelent în Paint. Problema e atunci când trebuie să fie transparent şi mai bat pe câţiva la cap.

Îmi pare rău că nu mă mai ocup de fotografie. Nu mai am nici răbdarea necesarea, nici prea mult timp liber. Prefer să focusez atenţia către alte pasiuni. Am realizat însă că e nevoie de multe ore alocate, mult studiu şi multă imaginaţie pentru a deveni un fotograf bun. Ce mă miră e numărul fotografilor din ziua de azi. Prin 2008 pe când dădeam vreo 1000 lei şi abia zăream pe strada nişte DSLR-uri, azi e plin. Toată lumea e expertă în fotografie, toată lumea are bani de camere şi obiective de mii de lei.

Cu bicicleta m-am plimbat, aş fi vrut mai mult, însă a fost de ajuns. Acum că mi s-a furat, rămân pieten pentru o perioadă.

De schimbat zic că m-am schimbat mult în 2010. Esenţa însă rămâne aceeaşi. Planurile pe 2011 le ştiu doar în mare. Încă nu le-am concretizat pe foaie. Vreau să mă plimb mult prin ţară, să experimentez tot ce prind, să-mi iau laptop şi bicicletă. În rest, mai văd eu.

Al tău 2010 cum a fost?

Lasă un comentariu

Comment

  1. La Multi Ani Dany si tot ce-ti doresti de la 2011 sa se implineasca!

    p.s. Doar noi Dani in aceste prime zile :))) hehe ce tare!

  2. Ti-am zis cum facem cu laptopul, cu bicicleta te descurci!Si La Multi Ani!:)

  3. E bine ca iti dai seama din timp. Nu e nici o problema ca nu iti place programarea si designul … programatori si designeri se gasesc, iar daca ai relatii faci colaborari in loc sa ii platesti.

    Succes in 2011