by

2parale face treabă bună

2parale se lansa undeva pe la sfârşitul lui 2008. Am zis să-l testez şi eu de curiozitate, paralel cu AdTrade, pe câteva site-urile mele. Diferenţa dintre cele două servicii este că 2parale atrage doar furnizori din România. La început erau doar 3 furnizori, însă treaba a început să meargă.

2parale

Recent au intrat în sistem FunGift şi Tuatara. Radu Spineanu spunea la RadioLynx că şi-ar dori 30-40 de furnizori până la sfârşitul anului. Cu toţii ne dorim asta, deoarece cu toţii avem de câştigat. Comisioanele sunt extrem de ok, pornind de la 2% şi ajungând la 10%. Avem diferite metode de a promova produsele: reclame text, widget-uri şi bannere, la alegere.

Singura mea nedumerire este de ce nu se promovează pe ei însăşi, oferind un bonus celor ce aduc oameni în sistemul lor, aici fiind mai multe variante. O să testez şi eu puţin câteva din campanii pe acest blog.

Nu îmi rămâne decât să îi urez mult succes lui Radu şi să vă recomand şi vouă acest serviciu!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Sa speram ca vor fi cat mai multi furnizori, dar nu cred ca este chiar profitabil pentru noi, bloggerii.
    Vorbeam cu Stefan (Powerpuff) despre 2parale. A spus ca el pune banner-ul pe blog, dar trece un an si tot nu cumpara nimeni.

  2. Ai uitat sa precizezi ca este vorba despre affiliate marketing si esti platit doar daca respectivul cumpara produsul.

  3. deci 2parale e ca si AdSense doar ca pentru Romania? e mai bine sa pui Adsense pe un blog in limba romana decat ceva din Romania cum e 2parale?

  4. AdSense e CPC – cost per click. 2parale e CPA – cost per action. Aici se plăteşte cu un comision fiecare tranzacţie încheiată.