by

A Bronx Tale – Primul film care m-a „cucerit”

Poveste din Bronx, probabil (mai exact sigur) primul film la care m-am uitat fara sa ma plictisesc. L-am vazut acum aproape 1-2 ani la tembelizor, pe NationalTV, iar astazi este din nou rulat, la ora 20:15.

Daca aveti timp in seara asta si nu l-ati vazut, va recomand cu cea mai mare placere sa va uitati la el. Prima data cand m-am uitat la el n-am rezistat si am adormit la una dintre pauze, insa l-am vazut a doua zi pe PC.

„Regia: Robert De Niro
In rolurile principale: Robert De Niro, Joe Pesci, Chazz Palminteri
Gen: Crima, Drama”

„Nu este alta poveste cu mafioti, ci povestea devenirii unui pusti, crescut in cartier de mafioti. Pustiul primeste doua sfaturi de viata: Nimic nu e mai tragic decat irosirea talentului si Nimanui nu-i pasa cu adevarat. Aceste doua sfaturi, desi par contradictorii, sunt impletite de catre pustiul nostru intr-o frumoasa potrivire.” – cinemagia.ro

Lasă un comentariu

Comment

 1. si azi o sa fie difuzat tot pe National TV ? poate ma uit.
  nu stiu cum o sa fie, dar e foarte posibil ca filmul meu preferat sa ramana in continuare ‘Ghost’

 2. M-am uitat umpic la el , dapoi nu mi s-o parut cine stie ce .. adica prefer mai mult alte filme (horror,comedie)

 3. la inceput nu a parut f interesant,dar pe urma a fost super!!mi ar placea sa l mai vad o data

 4. e unul din putinele filme din kre ai cva de invatat.adica dak vrei sal intelegi tre sa fi atent numai la film, sa ai grija sa nu-ti distraga nimeni sau nimic atentia.Daca esti atent la mimica si la replicile personajelor o sa ramai impresionat.Filmul il conseder o capodopera.

 5. cel mai bun film.. nota 10 robert de niro the best>> la fel ca si ” baieti buni” ” Casino” ” Nasul ” si multe altele filme: robert de niro descopera actori si face din ei adevarate staruri de cinema ,, Chazz Palminteri joaca extraordinar un adevarat mafiot italian , o poveste frumoasa, o adevarata poveste din bronx.

 6. Chazz Palminteri si Robert de Niro au facut tot filmul !
  Doi foarte mari actori,nota 10+++
  Un film exceptional !

 • Vezi alte articole pe tema