by

A fost doar un vis!

Fiecare dintre noi avem un tel in viata, un vis la care ne gandim mai tot timpul. Visezi de 1-2, poate chiar 5 ani la acel lucru, insa tu nu poti avea nici o influenta … totul depinde de altcineva. Uneori iti spui: „Nu mai vreau asta, trebuia sa imi iau gandul”, insa degeaba: acel vis iti va ramane tot timpul in minte.

Ai avut de mai multe ori sansa, dar nu ai reusit sa profiti de ea. Iti doresti ca respectivul vis sa ti se indeplineasca mai rapid, fiind zile in care pur si simplu numai rezisti. Din cauza unui lucru pe care ti-l doresti extrem de mult, numai dai atentie la ce se intampla in jurul tau, iar mai incolo incepi sa regreti respectivele zile.

Te culci cu un singur gand: „Ce fain ar fi …”. Somnul iti aduce o noua speranta. Intr-un final, te trezesti si afli ca totul „a fost doar un vis”. Esti dezamagit, sau dimpotriva: crezi ca a fost un semn, iar tu speri in continuu ca respectivul vis va deveni realitate! In adancul sufletului, iti raman doar 5 cuvinte: „A fost doar un vis!”.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Da, este adevarat ca, uneori, dam atat de multa importanta unor lucruri care sunt simple vise, incat trecem pe langa cele cu adevarat importante (asta a sunat atat de filosofic:D).

    Dar gandeste-te ce ar fi daca nu am mai avea vise. De obicei, daca ai un vis (unul care poate fi indeplinit), pui toata pasiunea din lume pentru a-l realiza. Si, de obicei, realizarea lui iti aduce tot felul de impliniri. Cateodata si materiale:)

  2. Va pun o intrebare: ce am fi daca nu am putea visa? Probabil nimic, stane de piatra. Fara vis nu exista motivatie, nu exista un scop, nu exista progres.

  3. Dany, sa stii ca visele, chiar si cele mai imposibile, sunt perfect realizabile. Depinde doar de tine sa le faci reale. Sa nu uiti niciodata ca orice gandesti, poti infaptui. Felicitari pentru blog, ai tot respectul meu, stiu ce inseamna sa faci un blog si al meu e o gluma in comparatie cu dimensiunea acestuia. Salutari.

  4. Ideea e sa nu iti pierzi speranta, e chiar frumos sa visezi…chiar daca e aievea, nu conteaza, cat a durat visul…a fost frumos…:P

  5. eu cred ca poti sa-ti indeplinesti visul .. doar daca vrei cu adevarat…cheia succesului: credinta in Dumnezeu si munca ;)