by

A venit primavara

Astazi suntem in 30 martie, penultima zi a acestei luni. Am intrat in anotimpul de primavara de la inceputul lunii, dar pana azi, pentru mine era inca iarna, doar ca nu ningea deloc. In sfarsit a venit vremea frumoasa, soare afara, in sfarsit poti sa joci un fotbal cum trebuie sau sa mergi in oras cu prietenii la un suc, sau la o plimbare cu bicicleta.

Abia astept sa joc un fotbal calumea la stadion, pe terenurile de antrenament ale Politehnicii Iasi. N-am trecut pe acolo din toamna anului trecut, cand imi spuneam in gand: „Pfffff, adio fotbal aici, vine frigul”. Imi aduc aminte, cand eram intr-a 5-a si ne invoiam vreo 7-8 copii de la ore, ca avem antrenament la echipa clasei :)) Pe atunci numai era asa de mare stresul care e acuma, dadeai teza cu profu’ si iti luai adio, nu mai conta nota decat la medie.

Acu’ ca mi-am luat si eu o camera digitala, nu trebuie sa ma rog de fratemiu sa mi-o dea pe a lui cand plec undeva :D Planurile pentru aceasta primavara … debea au inceput :)

Yuppyyy, a venit primavara!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Sa continui si eu sirul;))…si la mine a venit mai devreme primavara.
    Dar acum nu conteaza, bine ca a venit,doar sa nu stea mult, ca sa vina vara, vacanta, sa scapam de stress-ul cu scoala(mai ales tu).
    Si poate vedem si noi orasul Iasi prin „ochii tai” sau mai bine spus prin obiectivul de la aparatul tau!

  2. Eu unul nu m-as grabi sa-i cant deja in struna primaverii: am mai vazut ninsori si in aprilie… in Iasi.