by

Adio trafic.ro

O da. M-am suparat urat de tot pe trafic.ro. Pe trafic.ro recordul de vizitatori pe blogul personal era de 222, iar pe Google Analytics e de 324, deci e o diferenta -> sa nu mai spun de celalte siteuri.

Prin aceasta cale m-am decis sa renunt si eu la trafic.ro dupa ce au facut-o bloggeri cu trafic mult mai ridicat decat mine, dupa ce a facut-o softpedia si neogen (de curand).

Lasă un comentariu

Comment

17 Comments

 1. pe trafic.ro nu se calculeaza traficul in functie de cati vizitatori unici ai .. au un algoritm propriu … de aceea nu iti arata la fel ca pe google analytics

  iti recomand si extremetracking.com … un tracker foarte bun

 2. trafic.ro = nu mai vizitatorii unici
  google analytics = numarul de vizite

  Intra in contul de la google si dai Visitors , si selecteaza nu mai unicii ! :)

 3. Trafic.ro nu mai e bun de nimic … la fel ca top66, top100 si multe alte topuri si directoare .. deoarece numarul mare de useri au facut sa se piarda in script-uri si sa strice totul … si acum imi amintesc cand aveam site, pe Monitor Neogen, Top 66 si toate cele imi apareau X vizitatori ( numere apropiate … nu era o diferenta de 10 intre ele … ) si pe Trafic vedeam un numar complet aiurea, mult mai mic … Este o tampenie din partea mea .. Bine ai facut ca ai renuntat la el :P

 4. Clasamentul intocmit de Trafic.ro are la baza mai multi parametri pentru diferentierea „vizitatorilor unici pe zi”. „Vizitatorii unici” sau, mai simplu, „vizitatorii” reprezinta, pentru un site, ceea ce este „tirajul” pentru un ziar sau „audienta” pentru o emisiune radio-TV. Desi acesti parametri nu coincid exact cu numarul real de persoane care au vizitat/citit/urmarit intr-o anumita zi site-ul/ziarul/emisiunea, ei constituie criteriul de baza pentru evaluari sau comparatii.

  http://www.trafic.ro/ajutor/clasament/

  e grele de citit cum functioneaza trafic.ro nu ?

  dar nu stiu de ce imi bat capu .. copilasii nu stiu sa citeasca :))

 5. Deci siteul se va misca mai repede si el scapa de niste draci :) Mai bine asa :) oricum trafic.ro e in moarte clinica :))

 6. Si castigi mai multi bani daca shimbi counterul?
  Macar pe trafic ro te mai agata cate un admin de director web si mai faci un imbound link.
  Nu stiu, o fi mai binwe google analytics, c-am auzit numai de bine.

 7. eu inca mai las trafic desi nu prea are rost.. google analytics sau iti recomand sitemeter.com :)

  bafta

 8. Este veche povestea celor de la trafic. Dar ce spuneti de copia fidela de la statistici.ro? Si mai jalnica. Daca trafic nu este relevant si tine evidenta conform propriului algoritm, statistici numara „din ochi” vizitatorii cand nu doarme, si doarme cam des :) Google analistycs este ok si are putearea sa tina evidenta la toate site-urile din Europa fara sa „sara” vreun vizitator.
  Luand partea a doua a problemei, trafic este bine vazut de google si este un vot de incredere pentru incepatori. Sa apari pe o pagina cu PR bunicel nu strica nimanui. Cei care vin pe site si vad logo „trafic” iti dau si ei un vot de incredere.
  Dar daca nu te mai ajuta si duci lipsa de „spatiu pe site”… il scoti ca doar n-o sa-ti faci alt site :)