by

Aflaţi mai multe despre mine

În interviul dat aseară, în ultimele ore ale zilei, pentru Iulia (o bloggeriţă din Iaşi).

Cine este omul din spatele blogului? Te avertizez că vreau nume complet, vârstă, origini și orice informație despre tine pe care te mândrești să o împarți cu mine și cititorii mei.

Daniel Damian, 15 ani, născut şi crescut în Iaşi. Primul orăşean 100% din familie, căci ambii părinţi şi-au trecut primii 15-20 ani la ţară. Nu ştiu cu ce aş putea să mă mândresc, dar aş vrea să împart cu toată lumea entuziasmul şi optimismul meu.

De ce ai ales bloggingul?

M-a atras dintotdeauna să fac site-uri, să creez, să am ceva al meu. Primul prag a fost să mă joc pe Piczo, apoi a urmat să administrez nişte forumuri, iar în final, blogul. Bineînţeles, nu mă opresc aici! :D

De când blogărești?

Din iunie 2007. Trebuie să-i fac cinste lui Etherfast că m-a ajutat să-mi iau un domeniu. N-am mai fost prin Bucureşti de mult timp, în schimb m-am dus “cu blogul” prin Suceava şi Oradea.

Despre ce îți place să blogărești?

Îmi place să prezint ceea ce gândesc, să învăţ lucruri pe care nu le ştiam, să cunosc noi persoane. Blogul m-a ajutat şi încă mă ajută, doar că în ultima vreme l-am lăsat deoparte.

Am observat că ai scris mai rar în ultima vreme. Ești implicat în alte proiecte sau numai școala te ține departe de blog?

Nu am mai scris pe blog în general căci nu mai aveam idei şi nu mă atrăgea să-mi tot postez nemulţumirile sau părerile asupra ce se întâmplă zi de zi. Acum sunt implicat în www.stiintific.com şi www.hiphopblog.ro.
Şcoala? Am învăţat semestrul trecut la biologie de două ori mai mult decât la restul materiilor la un loc şi am rămas corigent (la bio). Consider că nu îţi formezi educaţia la şcoală. Sau cel puţin nu educaţia de care are nevoie un tânăr. Şi da, îmi mânâncă mult timp. În schimb, m-am apucat să citesc mai mult, să mă interesez mai mult de domeniile care mă atrag, de personalitățile care îmi marchează viaţa. [Urmează curând pe acest blog un articol despre reușitele sistemului de învațământ românesc, că tot mi-a adus Dani aminte de el.]

Aici şi restul.

Mersi, Iulia!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Aflati *
    :)
    Bravo, Dani, esti un baietel dragut si vad, pasionat de lumea Internetului. Un singur sfat iti dau, in calitate de mica bloggerita : sa iti verifici intotdeauna articolele inainte sa le postezi, pt eventuale greseli. In rest, numai bine si succes in continuare, si la scoala, dar si pe blog – nu te lasa de el !

  2. Foarte frumos! Si apropo sunt Ionut din clasele 1-4 daca ma mai tii minte :) Mult succes.

  3. Felicitari! E f imbucurator sa auzi un baiat la 15 ani vorbind de comeniile care il pasioneaza, ca are asa ceva, ca le-a constientizat i ca se si informeaza in legatura cu ele. De-abia astept sa citesc postul despre el!

    Mult succes!:)