by

Ai adormit vreodata la birou?

Voi ati adormit vreodata la birou? Pur si simplu sa puneti capul pe masa si sa va ia somnul :) Ieri, am ajuns acasa pe la vreo 15:30, dupa 7 ore extrem de plictisitoare la scoala. Am ajuns sa ma cert cu taicamiu pe tema scolii, despre ce am vorbit si ieri … M-am bagat la teme, am deschis un caiet privind cu ochii televizorul. Daca ma duceam in pat, zicea taicamiu ca ma prefac, iar astfel ma certam si mai tare cu el. Am pus palma in barbie, am inchis ochii, iar in cateva minute am adormit. M-am sculat peste cateva zeci de minute, cand am atipit si am scapat un pix jos.

Am adormit inapoi, asezandu-ma putin mai confortabil, pana ce a venit maicamea. Nu am auzit cand a deschis usa de la intrare, nici usa din camera. Dormeam linistit, ea credea ca imi invat (avand caietul in fata), iar dupa ce m-a salutat a vazut ca eu nu raspund cu niciun fel de miscare. L-a intrebat pe taicamiu ce s-a intamplat. Deodata, numai ca ma trezesc brusc din somn: „Se da artist” – la sunetul tatei. Debea azi au aflat si parintii ca eu atunci dormeam, cu greu crezandu-ma, asta dupa ce eram in fund. Eu de obicei cand ma prefac ca nu raspund, ca m-am lovit sau chestii de genul, imi vine pur si simplu sa rad, sa zambesc. Astfel mama m-a crezut ca dormeam, iar tipatul lu’ tata m-a trezit :)) Cel putin mi-a prins bine un mic somn :D

Pe voi a reusit sa va apuce somnul la birou, sau oriunde altundeva unde in niciun caz nu este loc de dormit?

Lasă un comentariu

Comment

  1. La primele doua ore de la scoala , nu pot sa raman treaz . Chiar daca vine profu/profa langa mine , eu continui sa dorm si sa „sforai” . De-abia pe la a 4-a ora , sunt complet trezit . Ce pot sa fac daca sunt obosit ? :D

  2. Am mai patit si deastea, asa incet pica ochii in gura:))
    Dar cel mai mult imi place la scoala, la logica, pt ca are profu` un stil de a povesti si de a explica ca iti e mai mare dragu sa dormi :)).Ce sa-i faci si scoala asta e buna intr-o masura, da cateodata te streseaza si te oboseste asa mult, incat…uite rezultatul:)

  3. Am atipit intr-o ora, numai ca la mine era pe final de program.. era soare frumos.. batea prin geam, caldutz.. am pus capu pe banca si.. zZ z Z z :)

  4. Mi s-a intamplat asta, chiar de mai multe ori. Cand ti-e somn, te culci, oriunde ai fi (cum dormim noi la romana :-„)

  5. La scoala dormeam cel mai des. La toate orele, fara exceptie. Poate ca era de vina viata dezordonata pe care o duceam atunci, sau cine stie… Oricum, nu e mare lucru sa dormi la birou, in banca, in tren si pe unde apuci :D.