by

Airbites – so easy, so right

Airbites a lansat in urma cu cateva saptamani un nou serviciu: televiziune digitala ce iti da posibilitatea de a vizualiza emisiunile preferate, fara tv tuner, direct pe calculator. Avantajul principal al serviciilor este flexibilitatea, consumatorul poate sa aleaga cand si cat plateste.

Merita sa platesti telefonul timp de o luna, cand esti plecat de acasa, iar tu nici nu il folosesti? Daca tu nu ai timp, iar la televizor urmaresti doar cateva programe, merita sa le platesti pe toate? Merita sa platesti o viteza la internet mare, cand tu esti intr-o perioada critica, iar la calculator tu nu stai decat sa-ti verifici mailul? Configurarile serviciilor se pot modifica de la o luna la alta, avand posibilitatea de a le schimba in functie de nevoile tale.

Mai jos, comunicatul de presa:

„Airbites propune acum soluţia prin care consumatorii îşi pot regla singuri volumul serviciilor de internet, telefonie şi televiziune pe care le consumă, respectiv cu câţi mega pot neviga pe internet, ce canale TV pot viziona sau cât şi unde pot vorbi la telefon. Şi, mai mult, să plătească doar ce folosesc.

Serviciul telefonie prin internet este la cel mai mic preţ de pe piaţă şi poţi vorbi de oriunde eşti cu acelaşi tarif pe care îl plătesti când eşti acasă.

Serviciul IPtv televiziune pe calculator dă posibilitatea de a vizualiza eminsiunile preferate direct pe calculator fără tv tuner. Poţi alege unul din cele 3 pachete de programe în funcţie de nevoi. Dacă eşti deja abonat ai pachetul Select Free gratuit.

Serviciul de internet oferă studenţilor 3 luni gratuit pe perioada vacanţei.

Noul serviciu “Gazduire si backup” iti da posibilitatea de a salva fisierele importante, de a le accesa de pe propiul mobil, plus ca ai 6 giga gratis.”

Lasă un comentariu

Comment

  1. deci te rog frumos….la airbites nu e aja de roz cum zick ei…dak vrei satzy mearga internetu tre s le zici k te lipsejty d ei..aja k take it easy;)

  2. Poate asta ti s-a intamplat tie…dar asta nu inseamna ca toata lumea pateste la fel.
    Eu am de 2 ani de zile si nu am avut probleme..nici macar cand m-am mutat dintr-o locatie in alta.:)