by

Alte addonuri firefox recomandate de bloggeri pentru 2009

Aşa cum am promis, urmează a doua listă de addonuri firefox recomandate de bloggeri pentru 2009. Dacă nu aţi citit-o pe prima, click aici. Nu am făcut un review detaliat la fiecare şi nici un am adăugat print-uri. Sper să vă fie utilă şi să vă bucuraţi de ea.

Sunt 30 la număr. Le-am aşezat în 3 pagini, fiecare conţinând 10 addonuri.

1. Foxmarks Bookmark Synchronizer

În cazul în care aveţi nevoie de un backup des al semnelor de carte şi al parolelor salvate sau folosiţi firefox pe mai multe calculatoare, ar trebui să testaţi acest addon. Este sigur, simplu şi util.

2. Alexa Sparky

Alexa Sparky este extensia oficială creată de Alexa. Chiar dacă are o politică de confidențialitate, staţi liniştiţi că nu vă fură nimeni nimic. Astfel aflaţi statistica alexa de pe site-ul pe care navigaţi şi vă puteţi mări rank-ul paginilor voastre.

3. Better Gmail 2

În cazul în care utilizaţi des gmail, probabil vă veţi dori mai multe facilităţi ce v-ar putea face munca mai uşoară. Nimic mai simplu, încercaţi Better Gmail 2.

4. FlagFox

FlagFox afişează drapelul ţării (statului) în care se află serverul gazdă.

5. Twitbin

Asemenea cu TwitterFox, acest addon afişează ultimele mesaje de pe Twitter în browser. Puteţi trimite mesaje şi îl puteţi afişa unde doriţi.

6. AutoPager

În cazul în care vă plictisiţi să daţi click de fiecare dată când doriţi să schimbaţi pagina unui articol, a unui rezultat, acest addon este soluţia potrivită. Vă afişează după fiecare pagina terminată una nouă, nefiind nevoie să faceţi ceva manual.

7. Flashblock

După cum spune şi numele, acest supliment vă oferă posibilitatea de a scăpa de tot ce înseamnă flash pe paginile pe care navigaţi.

8. Google Reader Notifier

În caz că vreţi să fiţi la curent cu ultimele articole din Google Reader şi nu doriţi să tastaţi de fiecare dată pagina acestuia, ar trebui să încercaţi Google Reader Notifier. Astfel sunteţi anunţaţi ce s-a mai postat, oferindu-vă link către respectivul articol.

9. SEOpen

În primul articol vorbeam de SeoQuake. SEOpen este asemenea lui, doar că aveţi mai multe facilităţi, printre care: google backlinks, yahoo backlinks, PageRank check, http header viewer, plus multe altele. Pentru activare click dreapta pe pagina la care doriţi să aflaţi aceste date, iar apoi „SEOpen”.

10. Firebug

Firebug este soluţia ideală pentru programatori sau simpli amatori. Astfel puteţi să vedeţi şi să editaţi mai uşor, live, fişiere CSS, HTML şi JavaScript.

Lasă un comentariu

Comment