by

Amintiri dintr-o excursie (2)

Aceeasi excursie de la Maramures, pe care nu o sa o uit usor. Daca nu ati citit si prima parte, va recomand sa o cititi chiar acum, click aici. Am uitat o mica parte din primul episod. In alte camere, erau 2 paturi, unul jos si unul sus. Stiu ca am luat in acea seara teapa: cand sa deschid o usa, ma trezesc cu pasta de dinti pe mana :( Cea mai tare faza a fost cand am fost cu un bun prieten, Alexandru (Popa) la un alt coleg. Respectivul coleg n-a vrut sa ne dea drumul, iar Popa a inceput sa dea cu pumnii. I-am zis atunci sa sa dea la o parte ca ii arat eu cum se deschide usa: am dat un picior in ea, si surpriza: a sarit si clanta, dulapul din camera incepea sa scartie si sa se clatine. Cand am vazut, fuga inapoi in camaruta :)) A fost mult prea tare momentul, mai ales ca nu s-a aflat la profesori, angajati la „hotel” :D

A doua noapte, am fost la un hotel mult mai fain, de 3 sau 4 stele parca, numai tin minte. Era frumos, arata bine, jos gaseai un restaurant, insa cu niste preturi „exceptionale”. Problema era ca erai nevoit sa cumperi daca vroiai un suc, ca prin zona nu aveai unde sa te duci. Balcoanele de la camera, erau lipite, astfel incat puteai sa le sari si sa ajungi intr-o alta camera :) Nu au fost prea multe activitati in seara/noaptea respectiva, n-a fost prea multa distractie si panarama, dar oricum a fost fain. Ca in orice excursie, tot am uitat cateva obiecte, insa mai putin importante.

A treia zi trebuia sa ne intorceam, multi dintre noi plictisiti, parca mai vroiam inca o noapte, parca mai vroiam hotelul facut din lemn, deoarece gandul tot acolo ne-a ramas … Excursia a fost super, iar daca ar fi sa ma gandesc, as gasi ca o parte nasoala: nu am reusit sa jucam un fotbal, o pasiune pentru multi dintre noi.

Maramures – numai amintiri placute :X

Lasă un comentariu

Comment

  1. excursiile sunt momentele cu cele mai multe peripetzii :D si eu am trait multe faze amuzante in excursii ;) de ex vara asta la mare… eram baietii la cantina si mancam acolo cu toti cei cazati la hotel si la un moment dat un baiat i-a spus prietenei sale „tu! esti m*ista?” si noi toti cei care am fost la mare, 6 la numar, am inceput sa zicem tare: ioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooi, din instinct :)) toata lumea s-a uitat la noi… si nu s-a auzit in toata sala „complimentul” care i l-a spus baiatul prietenei sale :))

  2. :)) Asta e adevarul, vorba lui „zep” , cea mai mare distractie este in excursie..atunci vezi ce ii poate capu` fiecarui-a si vezi tot felul de idei traznite, panarame, detoate :))
    Dar tot nu pot sa uit in prima parte cand ai povestit cum colegul tau a facut un dus cand a trecut camionul :))