by

Amiral Blog [ Blog review ]

Cu scuzele de rigoare, pentru intarziere, astazi voi face un nou review, urmatorul pe lista fiind Amiral. Primul meu sfat ar fi sa se traduca tema, neaparat. Din moment ce articolele sunt in limba romana, ar fi frumos ca tema sa fie in aceeasi limba. Tin sa mentionez, ca tema o poti traduce modificand fisierele „single.php / index.php / comments.php” sau orice alt fisier unde doresti sa modifici ceva.

Numarul articolelor care se reprezinta o poza sau un clip youtube, mi se pare putin exagerat. Dupa cum am spus in articolul „Continut original vs caterinca„, recomandat ar fi sa postezi 1-2 articole pe saptamana care sa contina de exemplu „o portie de ras”.

Pare prea simplu blogul fara un anunt, un banner sau orice alt ceva. In sidebar ai putea adauga o paleta adsense, pe prima pagina, sau in „Single Page”. Am observat ca ai pus de doua ori abonarea prin e-mail la articole, mi se pare chiar inutil. Sfatul meu ar fi sa lasi un singur chenar de genul, preferat sa fie la sfarsitul unui articol din „Single Page”.

In footer, unde sunt afisate ultimele articole/comentarii ai putea adauga in spatiul gol din dreapta, un nou plugin care sa afiseze de exemplu cele mai comentate/votate/vizionate articole, sau pur si simplu sa pui un mic „About”, unde sa spui cateva fraze despre blog. Ultimul meu sfat ar fi sa renunti la top66 si top30, deoarece sunt inutile. Ai putea pune trafic / gtop sau, mai bine, Google Analytics pentru o analiza a vizitatorilor tai.

Sper sa te ajute sfaturile mele, mai ai destul de multe de modificat. Iti urez succes in continuare :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Blogul poate sa stea si cu tema aia. Interesant ar fi sa nu mai copieze articole de pe alte bloguri, pagina de about si alte chestii. Defapt, ar fi vital…