by

Animalul preferat

Vine o noua leapsa de la Andrey & Robbie, intitulata: „Animalul preferat”. Asadar, trebuie sa impartasesc cititorilor care este animalul meu preferat.

Tigrul. Imi place la nebunie acest animal. In primul rand imi place cum arata, are o viteza si o forta extraordinar de mare. Pot sa spun ca ma caracterizeaza, insa nu din punct de vedere al fortei sau al vitezei :)

Leapsa merge mai departe catre Dojo si RaPeRbOy.

Lasă un comentariu

Comment

 1. mi place la nebunie acest animal. In primul rand imi place cum arata, are o viteza si o forta extraordinar de mare. Pot sa spun ca ma caracterizeaza, insa nu din punct de vedere al fortei sau al vitezei :)

  atunci din ce punct de vedere te caracterizeaza?

 2. Al puterii lui, iar cand spun putere nu ma refer la forta :) Ar fi greu sa ma exprim.

 3. Este un animal de prada foarte agil si itet.Daca stai sa te uiti asa la el ti se pare ca este dragalas,dar nu cred ca ai vrea sa te pui cu el.
  -Ori cum poza este super si leopardul i-mi place si mie-
  Yo yo sal.

 4. eu n-o sa uit un tigru la zoo in bucuresti…toti vizitatorii strigau dupa el si il enervau, si el s-a intors pe cealalta parte (era intins) si a facut cu laba exact cum face un om cand vrea sa fie lasat in pace…asta era acum 3 ani…

 5. Tigrul, hmm… asta pare fantasy, mă rog, prima dată când am citit titlul post-ului mă gândeam că o să zici „Ah… ador maţele” … totusi tigrul…

 • Vezi alte articole pe tema