by

animeblog.ro sta deoparte

Anime Blog

Imi pare rau, dar am decis sa aman lansarea acestui proiect. Pe un simplu motiv ca nu am timpul necesar sa fac ceva cum trebuie, iar decat sa il lansez si sa il las balta, mai bine nu. Totusi, daca chiar este cineva cu capul pe umeri (s-a ingrosat, pentru a atrage atentia) si dornic de un astfel de proiect, ma poate contacta pentru a face un schimb de idei, pentru a prezenta planul fiecaruia, iar daca ajungem la un acord, facem ceva frumos.

Apropo, cu referire la desenele animate si site-urile. Cei de la desene-animate.eu nu sunt niste copiatori imbecili. Cei care au adus cu adevarat desenele dublate in online (prezentandu-le sub forma de clipuri youtube, trilulilu, peteava) sunt baietii de la ro-cartoons.com; iar singurul proiect calumea legat de desenele animate ramane desenelecopilariei.com, ce au un stil de abordare al desenelor aproape la fel cu ce doream sa fac eu din animeblog.ro. Bravo echipei de acolo :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Merci de aprecieri si ai usa deschisa la noi oricand. Te primim sa postezi cand ai tu timp. ;)

  2. Poate totusi realizezi o colaborare cu Ada. Cateodata e mai bine sa investesti in proiecte deja incepute decat sa o iei de la capat.