by

aprilie 2011

  • Mi-am luat notebook, un Asus (X52JC-EX354D – i5-460M, nVidia GeForce 310M), care m-a ajuns cu tot cu router (Linksys E1000) 3000 ron. L-am luat cu gândul la o combinație multimedia + business și un preț accesibil. Momentan se comportă perfect. Ecranul de 15.6″ îmi e de ajuns, redă HD, bateria ține 2-3 ore, laptopul e silențios, are un design plăcut. Asta am căutat, asta am primit.
  • Dacă tot mi-am luat laptop și îmi pot permite niște jocuri mai noi, m-am băgat la un NFS Shift (penultimul lansat, nu mă interesează dacă am scris sau nu corect denumirea) și un Civilization 4. M-am plictisit rapid de ele, așa că am trecut la Heroes 3. Îl jucam încontinuu acum câțiva ani, iar plăcerea e și acum foarte mișto.
  • La începutul lunii am fost invitat să vorbesc la Online Career Day. Deși am înjurat ideea și Powerpoint-ul câteva zile la rând, mi-a plăcut rezultatul final. Puteți vedea cum a ieșit evenimentul (alături de prezentări) aici. Locurile la ultimele evenimente OdO (de când organizarea e făcută ca la carte) s-au ocupat încă din prima zi.
  • Via Răzvan:

  • Legat de ce am spus anterior, e clar că nu îmi e locul în foarte multe activități la care am tot fost sau m-am implicat. Decât să fac ceva doar să fie, mai bine nu fac deloc. Asta pentru că am pierdut mult timp dând de cenzură, pupat în fund, vorbă bună și sinceritate nulă. Experiența prinde însă de minune!

Acum un an încercam să înțeleg pe toată lumea și să fiu prieten cu toți, voiam și încercam să le fac pe toate. Acum nu prea mă interesează dacă îi pasă și ce crede cineva despre mine din auzite și nu mai cred că tot ce zboară se mănâncă.

Lasă un comentariu

Comment