by

Aproape de suflet: C.I.A

„Tocmai posibilitatea să-ţi împlineşti un vis face viaţa interesantă”, avea să spună P. Coelho. Alchimistul a completat perfect acest lucru, adăugând: „Când tu vrei ceva cu adevărat, tot universul conspiră la realizarea dorinţei tale”. Aceste două vorbe extraordinare sunt reluate în melodia trupei C.I.A (Craiova Independent Artists), intitulată „Luptă cu tine”. O ascult de ceva timp în fiecare seară. Ea face parte de pe albumul „Radio”, ce a fost lansat anul acesta şi, deşi l-am ascultat de multe ori, nu prea am băgat în seamă melodia menţionată anterior.

Trupa este formată din Byga, Rashid şi Phila. Cei trei transmit un mesaj sincer, sunt pozitivi şi chiar dacă au pregătit „Invazia”, dar „Radio” nu a fost decât un alt album ce nu a intrat la radio, băieţii se ţin de treabă, sunt apreciaţi de cei ce ascultă acest gen şi, sincer să fiu, absolut toate piesele lor m-au făcut să le ascult a doua, a treia, a patra oară şi tot aşa, plăcându-mi enorm.

Vă las mai jos melodia „Luptă cu tine„, iar dacă doriţi să ascultaţi gratuit alte piese marca C.I.A accesaţi profilul de MySpace (myspace.com/cia07). Mai puteţi downloada gratuit, de pe siteul lor oficial, nişte materiale, de aici (categoria „Media”). Când le veţi accesa pagina principală pe backround se aude „Invazia”, piesă de pe albumul cu acelaşi nume.

I-a plăcut atât de mult piesa lui Mortu, încât, pe lângă faptul ca a uploadat-o pe Trilulilu, a pus codul embed în sidebarul blogului său, pentru ca ea să poată fi ascultată de cititorii blogului său.

Sunt sigur că aţi „trăit” un sentiment frumos, indiferent cât de mic este acesta, ascultând ce zic artiştii craiovenii. Bănuiesc că o veţi asculta şi a doua oară. Dacă vă place, daţi play şi la ce găsiţi pe MySpace, downloadaţi ce apucaţi de pe site-ul oficial, iar apoi, dacă v-a convins, cumpăraţi albumul, căci este de nota zece şi nu puteţi regreta deloc faptul că aţi scos nişte bănuţi din buzunar.

Voiam să vă dau nişte versuri, însă după ce am luat fiecare melodie la rând mi-am dat seama că nu pot face nicio selecţie, deoarece toate merită să fie citite şi auzite. Vă descurcaţi voi, dar măcar, ascultaţi muzică bună!

A, încă ceva. Felicitări, băieţi! :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Tarziu, my friend, tarziu. Daca ascultai ce iti spuneam eu ca ascult, scriai asta cand a aparut albumul, album pe care l-am dus si in UK, sa arat lumii ca tara noastra chiar are cu ce se lauda. :)
    Pace!

  2. Ascult „Radio” de când a fost lansat. De atunci ştiam că este un material excelent. Dacă acum a venit momentul, iar unele versuri se potrivesc exact cu starea me de spirit, n-am „lovit” pe nimeni scriind :)

  3. Cei de la C.I.A. sunt niște oameni de nota 10. Mereu au venit cu idei originale pe albume și sunt sigur că vor continua să facă asta dacă vor fi suținuți de noi.. de fani!
    Albumul Radio este unul dintre cele mai bune din cele lansate anul acesta.

  4. intradevar, melodie e foarte adevarata in special pentru persoanele care asculta astfel de muzica. O muzica prin care se transmite ceva.

    Tot ceea ce imi place, dau mai departe si cumpar originalul evident. Evident am „CIA – Radio” , unde este si piesa aceasta. Ma bucur ca iti place si tie.