by

Ar trebui…

În ultima vreme am lenevit extrem de mult, în ciuda faptului că pe partea de online am mai făcut câte ceva. Cum am decis să mă ţin de treabă (nu e prima dată când zic asta) am luat în calcul şi scrisul mai des pe blog. Mulţi mi-au spus să revin la articolele personale, dar nu aş vrea să amestec aici tot felul de subiecte. Rămâne să mă gândesc şi la acest aspect.

Voi începe să scriu mai des pe blog18.ro, unde tocmai s-a terminat un concurs pentru cei ce aveau cont pe twitter, premiul fiind o temă wordpress în valoare de 59$. Urmează altul, tot de acest gen, cel mai probabil luna viitoare. Iar ca să închei cu asta, vă recomand să citiţi un articol scris azi: Cum să scrii un articol doar pentru abonaţii prin RSS.

Am mai lucrat şi la Hip Hop Blog. Acolo vom avea ştiri, interviuri, recenzii şi chiar „exclusivităţi”. Baboi a fost amabil şi ne-a răspuns la nişte întrebări, prezentându-ne o nouă piesă. Până la lansare urmăriţi-ne pe twitter: @HipHopBlogRo

Blogul de ştiinţă a început să adune primii cititori şi comentatori. Despre el am mai vorbit şi la EverZor, într-un interviu. Bineînţeles, suntem prezenţi şi pe twitter: @stiintific

Urmează şi alte idei de pus în aplicare, dar deocamdată rămânem cu atât. Acum să mă întreb: chiar am lenevit? Eu rămân la un răspuns afirmativ.

Chiar, v-am spus că am început să învăţ engleză „pe bune”?

Lasă un comentariu

Comment

  1. Limba engleză nu e grea … cel mai plăcut este să o exersezi practic, prin practic înţelegând ”vorbitul în limba engleză cu străini în persoana”. E interesant şi mişto în acelaşi timp. Eu unul nu cred că ai lenevit. Dany, dacă 2 bloguri de nişă, 2 concursuri pe blog18, un deget umflat şi câte-un articol din când în când, e leneveală, atunci eu ţin să contrazic asta :-).

  2. nu prea suna a lenevit. lenevesti cand stai toata ziua si citesti articolele puse pe ftw.ro;

  3. Felicitari pentru implicarea in diferite proiecte!

    Nu ai lenevit deloc, ba din contra cred ca in curand te vei simti foarte obosit! E greu sa tii „sus” atatea proiecte… chiar daca nu esti singur.

  4. Inca o data te felicit! Esti super tare pentru varsta ta si chiar nu cred ca ai lenevit:) poate ti se pare din cauza caldurii:P

  5. Cu siguranta hiphopblog.ro va deveni pe parcurs un blog popular de hip-hop. Spun asta dupa ce am citit articolele voastre.
    Fain, felicitari! :)