by

Aseara mi-a strans mana…

Salutare tuturor :)

Revin cu forte proaspete, cerandu-mi scuze ca in ultima saptamana am absentat pe blog. In primul rand vreau sa va spun ca mi-am schimbat putin viziunea despre ziare, despre jurnalism si despre stirile pe „hartie”. Stiti voi ce vroiam eu sa ajung … povestea de atunci. Acum realizez ca peste vreo 4 ani viziunea asupra ziarelor va fi cu totul alta, internetul fiind la „moda”.

Revenind la subiect: aseara am avut ocazia sa vad personal doi oameni pentru care am un respect deosebit. Am discutat in Diverta (Iulius Mall) despre bloggeri/ blogging, despre jurnalism, despre ziare si tot felul de teme asemanatoare.

Ioan T. Morar mi-a dat un pont sa scriu ca nu imi plac motociclistii, pentru a imi creste traficul. Bineinteles ca eu nu scriu pentru trafic, insa ideea cu motocicletele, scuterele, etc. mi-a venit de mai mult timp, doar ca nu am apucat sa scriu pe blog (apropo, nu am nimic cu motociclistii).  Nu stiu cum a fost pentru ceilalti invitati aceasta intalnire, insa pentru mine a fost un pas inainte. De asemenea, langa Ioan T. Morar s-a aflat colegul sau Cristian Teodorescu, pe care l-am vazut de cele mai multe ori la televizor.

A fost o seara frumoasa, intalnirea durand aproximativ o ora si 30-40 minute. Ma bucur ca am fost felicitat de invitati, insa cel mai mult ma bucur ca am facut cunostinta.

Andrei, iti multumesc din nou, de aceasta data pentru invitatie

Lasă un comentariu

Comment