by

Ati dori un forum?

Tot ma gandesc sa incep un nou proiect. Un proiect unde sa ofer mai multa munca, si sa investesc mai mult decat in acest blog personal. As prefera sa fie un forum, de ce nu prea am motive (multe pagini indexate, pr, vizitatori/useri), insa de mult nu am mai administrat un forum (director si atcafe).

Intrebare mea este: Ati dori un forum? Daca da, ce forum? Daca nu, ce ati dori? Pana acum m-am gandit la:

1. un forum despre animale
2. un forum gen atcafe.ro (discutii generale)
3. un forum al sahistilor

… astept sugestiile voastre

Lasă un comentariu

Comment

23 Comments

 1. mie personal nu imi surade ideea, adica nu stiu daca o sa ai „succes” cu ea :) si eu am initiat mai demult ceva de genu, dar am lasat-o balta pana la urma, si m-am apucat de altceva, ceea ce fac si in prezent :P

  Dar stii vorba aia: „incercarea moarte n-are”, asa ca tu decizi :)

 2. Poate-ar fi cazul să începi prin a ne explica de ce ai abandonat atcafe…(?) În al doilea rând, dacă e cineva care are timp liber şi e cât de cât serios poate să primească rank de moderator pe forumul meu actual. În al treilea rând, dacă te hotărăşti să te mai apuci de un proiect de genul atcafe, îţi urez succes! Poate dacă te ţii de treabă şi e ceva serios, mă-nregistrez.

 3. unu pentru sahisti n-am mai vazut pana acum… ar fi interesant, dar de asemeni, greu de populat. :(

 4. @Mistah J:

  * domeniul trebuia sa-l platesc lunar, 20 ron / luna, chiar dadeam faliment

  – daca mai asteptam putin luam 250 ron pe el, dar m-am saturat si cu 130 :D

 5. atcafe.ro are intre 15 si 30 de vizitatori /zi, nu cred ca vrei sa-ti bati capul cu asa ceva, mai ales ca inceputul este super dificil (dupa cum bine sti) – oricum, vorba unui comentator de mai sus… merita incercat ;)

 6. blogul e ceva personal pui ce vrei pe el te doare`n 14 …. forumul e altcumva…e munca de echipa … trebe sa contina un subiect etc etc e mult mai interesant :)

 7. @Cristi, acum, pentru nu s-a mai ocupat de el, dar cand eram si eu pe forum, era foarte activ…
  @vudu este o munca de echipa, dar o poti face mult mai usor atat timp cat ai un blog in spate, care este cunoscut, reclama se face mult mai usor la forum… ;)

 8. Ce fain e sa dispui de timp liber, mie blogul imi e de ajuns ;)) nu as mai putea presta si altceva, un forum de sah ar fi binevenit, dar ar trebui sa fie foarte serios si cu multe amanunte construit ;)

 9. E foarte multa munca pentru un forum, eu stiu ca am ajutat pe cineva sa-si faca, pe vBulletin, care e de departe cel mai bun pentru forumuri. Plus ca trebuie sa ai si ceva cunostiinte si sa stii ce faci prin DB si ACP :)

 10. Unde sa ajuns de la ce va cerut Dany . Stati linistit are si Dany ceva experienta in forumuri , el va intrebat cu totul altceva , nu cat de greu ii la inceput . (Si nu vorbesc sa ma aflu in treaba , stiu ce zic)

 11. Să-ţi faci forum e mai greu decât ai crede, crede-mă am încercat şi eu… şi încă n-am cedat, dar niciodată n-am avut ca scop să-l fac comercial. Şi ne simţim bine ăia care suntem.. normal că vrem să fim mai mulţi

 12. Ne-a întrebat dacă am dori un forum… adică dacă el ar face forum cine ar sta pe forum..
  E destul de vagă întrebarea..