by

Banlieue 13 – Suburbia 13

Regie: Pierre Morel
Rolurile principale: David Belle, Cyril Raffaelli
Gen: Actiune, Aventuri, Comedie, SF

Un nou film care are legatura cu sportul parkour. Filmul a aparut in 2004 si si-a avut premiera in Romania doi ani mai tarziu. David Belle este la al 2-lea sau film din cariera sa si la primul in care este in rolul principal, reprezentand in film sportul creat de el.

David Belle, in film Leito, ajunge intr-un conflict cu o mare grupare de traficanti de droguri din suburbie dupa ce acesta le-a furat droguri in valoare de un milion de euro pe piata negara.

Damien, reprezentat de Cyril Raffaelli lucreaza la unul dintre cele mai inalte niveluri din politie. Dupa ce a rezolvat o misiune in care a ramas singurul din fortele politiei, Damien este contactat si insarcinat sa rezolve o misiune in cel mai scurt timp posibil, 24h. O bomba a fost furata de gruparea care a intrat in conflict cu Leito, iar aceasta va exploda daca nu va fi dezamorsata.

Pe parcus Damien se va cunoaste cu Leito si vor deveni parteneri, Damien avand ca obiect sa duca la capat aceasta misiune, iar Leito sa isi salveze sora capturata de banda.

Am vazut acest film saptamana trecuta si pot zice ca m-a impresionat. Vi-l recomand si voua cu cea mai mare placere, merita vazut, in special practicantilor si iubitorilor de parkour.

Lasă un comentariu

Comment

13 Comments

  1. e bun filmul, l-am vazut acum 2 ani parca…

    tre sa spun ca actiunea e prea exagerata, inteleg ca aia fac parkour, dar sunt unele faze prea de tot.

  2. UITE niste filme mistooo rau
    MEET JOE BLACK, FIGHT CLUB,CITY OF GOD,DANGEROUS MIND,BOOBY Z,EIGHT BELOW,OYE LUCKY,RUNNING SCARED ETC

  • Vezi alte articole pe tema