by

Bataie de joc

Doar asta poti sa spui daca stai in Iasi, in cartierul Alexandru cel Bun. S-au apucat muncitorii sa schimbe conductele de gaz, au facut numai mizerie si numai galagie. Zici ca stai intr-o mocirla, asta pentru ca doar la tara mai poti vedea astfel de „drumuri”. Nu as fi nelumultumit ca au facut galagie si mizerie, dar au lasat de 5 zile sa fie numai noroi. Acuma lumea trebuie sa inconjoare, sa nu o ia prin fata sau pe langa blocul meu ca e doar mizerie si nu exista sanse sa nu te murdaresti.

Chiar sunt curios sa vad cat o sa ne mai tina muncitorii asa. De obicei, romanii se gandesc sa faca totul, sa puna totul la cale, se apuca, dar nici ca mai termina. Exact asa fac si ministrii cu drumurile, se apuca cu (,) „chef de munca”, iar peste cateva luni lasa totul balta. Daca ar face cineva reclamatie ce s-ar putea obtine? Cateva drumuri de pomana, cateva ore pierdute fara rost.

De ieri, in liftul din blocul meu pute doar a urina. Nu, sunt sigur ca nu a facut o persoana treaba in lift. Daca nu, atunci cine? (pai) cine are caini si ii plimba tot timpul? Vecinii. E chiar o mare nesimtire sa iti lasi cainele sa isi faca treburile in bloc, insa iata ca se poate …

Nu stiu cum proprietarii cainilor pot suporta ca in liftul lor sa miroase a urina, nu stiu cum muncitorii pot suporta sa vada doar noroi unde s-au apucat sa faca curat si au lasat numai mizerie si pamant. In trei cuvinte, putem denumi fara probleme, respectivele „fenomene”: „bataie de joc”.

Lasă un comentariu

Comment

 1. Stai linistit ca nu doar acolo e asa! Peste tot in Romania este asa, muncitorii fac „munca de pomana” doar ca peste cateva luni sa vina si sa repare iar..
  De exemplu si la mine in vara, cat a fost cald si frumos baietii dormeau in boscheti la umbra iar cum a plouat prima oara mai tare, erau toti foarte harnici, se agitau se injurau unu pe altu ca asfaltul e gata sa fie turnat, iar unde era decapat era deja plin de apa..:))
  Cine spunea ca America e tara tuturor posibilitatilor, nu cred ca a auzit sau ca a fost prin Romania…

 2. daca asta ti se pare anormal, la mn se construieste un bloc intre alte 2 (la benzinaria lukoil in pacurari, intre beniznarie si blocu meu); pe o suprafata unde nu ai putea sa-ti imaginezi k s-ar putea construi cv, mai mult: un bloc :O

  scrie k se face pana in 2010, da o trecut un an si o pus doar gard in jurul terenului :))

 3. oricum tara asta e cea mai naspa crek si aia din Africa is mai curati decat noi chiar daca sunt negri aia…

 4. „Aia” cu liftul imi este cunoscuta :)

  Petesc si eu, des… Nu-mi ramane decat sa injur…