by

BeatMort – blog review

Dupa cum am promis, de acum inainte reviewurile vor fi duminica. Urmatorul pe lista este Betivu, un baiat ce a primit banii vreo 280 ron de la adsense si era pe aproape sa fie exmatriculat.

BeatMort

Chiar daca mai exista si un copy/paste cu sursa specificata, majoritatea articolelor sunt interesante. Designul se axeaza pe un verde deschis, nederanjant la ochi.

Parerea mea ar fi sa renunti la top20, este o panarama, oferi un backlink degeaba – pentru statistici exista exista Google Analytics. Castiga mai multi cititori fideli, aboneaza-te la FeedBurner pentru a da posibilitatea vizitatorilor sa te citeasta cu un client RSS sau sa primeasca ultimele articole prin mail.

Prea mult adsense in primul sidebar, incearca se le imbini, sa devina mai frumos si de ce nu sa schimbi culorile, pentru mine e destul de deranjant verdele ala. Lumea trebuie sa te cunoasca, ofera in sidebar sau in top un link catre un post in care sa spui ceva despre tine si un eventual id de contact.

Sa nu uitam de clipuri si poze. Nu trebuie sa exageram cu acestea, insa ceva funny o data pe saptamana nu strica, cititorii trebuie sa se amuze si ei :)

Cam astea au fost sfaturile mele, sper sa iti fie de folos. Succes cu blogul!

Lasă un comentariu

Comment

  1. mersi de review ;)
    o sa-mi fie de folos…o sa fac ce mi-ai spus tu cand ajung acasa pentru ca acuma sunt in vacanta :D:P