by

Bitza – Sufletul orasului

Bitza - Sufletul Orasului

In sfarsit Bitza a anuntat data la care se va lansa noul sau album, intitulat „Sufletul orasului” – 25 decembrie 2008. Il apreciez pe Bitza de la primul material si pana acum. Muzica lui ocupa primul loc in topul preferintelor mele, iar aici nu ma refer la o clasificare anume. Cei care ma cunosc cu adevarat stiu prea bine de ce il apreciez in mod special.

Astept cu nerabdare albumul 4. Pana atunci nu pot decat sa ma delectez cu noul sau videoclip, de la piesa cu acelasi nume al albumului – Sufletul orasului.


Lasă un comentariu

Comment

14 Comments

  1. Fiindca fratemio asculta mai demult Bitza, am ascultat si eu. Obligat mai mult. Dar unele melodii mi-au placut. Astept sa vad si cum e albumul asta nou.

  2. de aproape un an astept sa apara acest noul album, bine ca in sfarsit apare (o data interesanta, chiar in ziua de craciun)

    s-ar putea sa fiu putin dezamagit de acest nou album, pentru ca din ce mi-am dat seama din mixtape este putin diferit fara de primele albume

  3. Dupa cum suna majoritatea melodiilor sale, sunt sigur ca acest album ne va incanta! Acum, ramane de vazut :)

  4. Astept si eu cu nerabdare … tremura mana pe utorrent. Fir-as eu de pirat, ca pana apare in magazine il iau de zece ori. Urat, urat, sa nu faceti ca mine.

  5. Bitza nu e unul dintre cei mai buni artisti din domeniu, dar unele piese precum cea de fata sunt foarte tari.

  6. BITZA BITZA!!!suuper mel :X:X:X yo yo mannn rappp rullleeeezzz!!!bv bitza .. in sfarsit un album nou