by

Blog review: Mihaita

Dupa cum v-am spus, am decis sa reiau seria saptamana de reviewuri. Primul care s-a inscris pe lista a fost Mihaita, un baiat ce a intrat in lumea bloggerilor pe data de 8 August 2007. Nu voi face o descriere a blogului, ci un review, insa vreau sa spun ca toate articolele acestui blog sunt originale.

Tema este destul de draguta, insa dupa parerea mea pare prea „default”. In primul rand as recomanda sa schimbi culorile paletei de la AdSense de 468×60. Poti incerca un gri asemanator titlului unui articol, ar da mult mai bine la ochi. O a doua sugestie ar fi sa traduci tema. Este extrem de urat sa intri pe un blog cu articole scrise in limba romana, iar mai jos sa dai de „Related Posts / 5 Responses to” :) Totusi am observat ca ai tradus-o putin, insa nu in totalitate.

In sidebar poti adauga o arhiva lunara, sau chiar sa creezi o pagina noua care sa contina arhiva: iti sugerez prima varianta. Degeaba ai pus ultimele 5 articole in sidebar, daca pe prima pagina gasim 10 articole … chiar nu are sens. Invita-i pe cititorii tai sa se aboneze la articolele tale: poti pune in „Single page” un chenar prin care orice vizitator se poate abona prin e-mail de exemplu. Mi se pare mie, sau exista prea multa reclama in sidebar? Poti tine toate bannerele intr-un singur loc, ori doar sus, ori doar jos, nu e nevoie de ambele variante.

Nu uita: degeaba ai un blog daca cititorii tai nu pot afla mai multe despre tine. Ai creat doar o pagina pentru contact, insa cine te contacteaza cand nu stie cate ceva despre tine? Iti sugerez sa scrii intr-o noua pagina cateva despre tine :)

Sper ca sfaturile mele sa iti fie de folos. Iti urez succes in continuare, paste fericit tie, cititorilor tai si tuturor celor ce au citit acest articol!

Lasă un comentariu

Comment