by

Blog18 – varianta beta (în sfârşit)

Îmi cer scuze pentru cei ce au aşteptat această lansare destul de mult timp, dar, sperăm să nu vă dezamăgim. Iată că blog18 se lansează într-o frumoasă seară de 16 februarie 2009, pentru început în varianta beta.

Pentru cei ce vor să afle mai multe, le recomand articolul legat de lansare de aici. Despre proiect am scris destul de mult aici, pe blog, cât şi într-o pagină separată de pe blog18.

Vă las cu un comunicat de presă şi o mică încheiere:

Astăzi, 16 februarie 2009, s-a lansat în varianta beta blog18.ro – Comunitatea tinerilor bloggeri din Romania. Proiectul reprezintă recesământul tinerilor bloggeri români, după ce, în primă fază a fost lansat un chestionar la care au răspuns 305 bloggeri sub 18 ani.

Blog18.ro îşi propune să devină un blog de referinţă pentru toţi bloggerii tineri şi pentru cei la început. Vor fi aduse în premieră interviuri, guest posturi, sfaturi şi multe alte lucruri utile scrise de cei cu experienţă în domeniu. După ce se vor aduna toţi bloggerii în această comunitate, se va lansa un forum pentru discuţii, unde vor fi dezbătute tot felul de subiecte despre blogging.

Conform chestionarului lansat în 2008, peste 300 de bloggeri sub 18 ani deţin cel puţin un blog. Aproximativ 40 din aceştia fac bani cu ajutorul internetului. Tinerii bloggeri povestesc întâmplările pe care nu le vor uita prea uşor, părerea lor despre anumite subiecte, cât şi năzdrăvăniile din viaţa de zi cu zi.

Obiectivul principal este să se promoveze bloggeri tineri care merită acest lucru şi să se ridice nivelul conţinutului de pe aceste bloguri. Este un lucru unic în blogosfera românească, fiind cea mai importantă încercare de acest gen.

Proiectul este lansat de unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri sub 18 ani, Daniel Damian, ce are blogul danieldamian.ro, iar ca partener îl are pe Filip Păcurar, un tânăr programator, ce deţine blogul filipac.net.

Comunitatea Blog18 poate fi accesată la adresa www.blog18.ro

Daniel Damian, Project Manager blog18.ro
Contact: contact [at] danyblog [dot] com
http://www.danieldamian.ro

Sper să ajung unde îmi doresc cu acest. Sper ca tinerii bloggeri să fie mulţumiţi. Sper să pot afla că munca depusă nu a fost în zadar. Sper să fiu susţinut şi să fie promovată ideea! Mulţumesc şi aştept feedback-ul vostru :)

Lasă un comentariu

Comment

21 Comments

  1. Cum ti-am spus si pe privat, felicitari pentru lansare! Insa pentru atata munca, atata pasiune etc. nu se merita o investitie de cativa dolari pentru un design unic si mult mai atractiv? Stiu, sunt multe alte elemente cheie care fac proiectul unic si adevarat, insa cum poate sti de altfel design-ul face FOARTE mult intr-un proiect si daca nu ma crezi, ti-o spun eu sigur.
    Cred ca 99,98% din cei care folosesc internetul si stiu cu ce se mananca un site sunt de aceeasi parere, ceilalti 0,02% nu o recunosc.

  2. Felicitari ! Daca vei continua in ritmul acesta vei ajunge departe… doar ca atunci cand vei ajunge la majorat va trebui sa pasezi responsabilitatea altcuiva sau sa „mariti” comunitatea bloggerilor sub 18 ani :)

  3. Ahaaa, decu de aia nu ai mai scris in uikend pe aici, ca esti ocupat cu treaba pe acolo! Spor la munci si inspiratie cu carul! ;)

  4. daa… te-am vazut si eu pe hotnews. fara sa stiu ca esti acolo. macar unul dintre minori a reusit sa faca un proiect asa de fain. bravo!

  5. Ai tot respectul din partea mea. Ideea e una foarte buna si cred ca nu este numai parerea mea asta. Mult succes in continuare !