by

Bloggeri ce fac progrese

In urma cu cateva luni erau la inceput. Nu stiai prea multe lucruri, vroiau link exchange, erau pe subdomeniu, nu erau cunoscuti, nu prea stiai cum sta treaba. Astazi deja participa la blogmeeturi, au un numar ridicat de cititori fideli, scriu articole interesante, realizand ca massurile pe care le trimiteau la inceput nu te ajutau cu nimic.

Vreau sa felicit prin acest articol trei bloggeri pe care tocmai i-am adaugat in lista blogurilor pe care le citesc zilnic: Powerpuff Boy, dheo si nu in ultimul rand Beta. Blogosfera chiar face progrese :)

Tot mai multe blogmeeturi, toti mai multi bloggeri ce participa la astfel de intalniri, tot mai multe bloguri interesante. Totusi nu stiu cu ce ar ajuta schimbul de bannere, dar asta nu conteaza. Felicitari!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Multumesc mult! Si eu mi-am dat seama de progresele facute in ultimul timp :).

  2. Incantat sa aud asta. De fapt, in viziunea mea, succesul inseamna munca, pasiune si socializare.

  3. Daca tu consideri ca un blog cu trafic rank de 3 milioane si unul dintre ele care nici macar rank nu are face progrese e bine :)) … LOL

  4. @Cristi- Eu cred că Dany se referea la progrese legate de conţinutul blogului.
    Şi are mare dreptate. Dheo, Beta şi Powerpuff Boy au făcut progrese. Şi eu îi citesc, asta pentru conţinutul care îl au.

  5. Da, asa este, am vazut si eu multi bloggeri care au evoluat, blogosfera face progrese mari!