by

Ce bloggeri tineri putem vota la roblogfest

Din cei peste 300 bloggeri tineri, 100 s-au înscris la roblogfest în categoria „Blog sub 18 ani”. Suntem siguri că peste 80% din aceştia au cerut votul la competiţie pe propriul blog. Ne-am gândit să facem o listă cu recomandările noastre în materie de bloggeri tineri ce participă la ediţia din anul 2009 a celui mai popular concurs de bloggeri din România.

1. Subsemnatul „Danyaici

2. Beta’s Blogaici

3. kristofer93 – blogaici

4. Blogul lui dheoaici

5. Filip Pacurar’s Blogaici

6. Dorinho’s corneraici

7. RapasBlogaici

8. Blogul lui Dani’aici

9. Dancing with my loneliness…aici

10. Powerpuff Blogaici

11. s3ptemberaici

12. Suflet Pierdutaici

13. A.Faithaici

14. Bbyd0LLaici

Voi v-aţi înscris la roblogfest? Aveţi şi alte sugestii în materie de tineri bloggeri ce s-au înscris la această competiţie?

Lasă un comentariu

Comment

15 Comments

  1. Părerea mea … este că în funcţie de blogurile care le-aţi propus aici, eliminaţi poate şansele unor bloggeri mai mici de a porni şi ei cu dreptul. Spre exemplu eu sunt blogger de … o lună şi m-am ocupat în amănunt de structura paginii, detaliile, alea-alea, nu pot spune că scriu porcării şi de aceea mizând pe puţină prietenie şi pe blogroll nu cred că se cuvine să propui câteva persoane … curiozitatea mea este : Aţi intrat voi pe cele 100 de bloguri pe rând, să le studiaţi? Pentru că doar aşa se merita să propuneţi pe cineva.

    Oricum, bună alegere cu acel Dani’, primul vot pe care l-a primit a fost al meu. Mă bucur să văd că a ajuns să fie printre cei propuşi.

  2. Sincer, nu stiu pe ce baze ai intocmit lista. Faptul de a ma afla si eu pe ea reprezinta poate, o surpirza pentru mine dar cu siguranta exista pe langa cei 14 enumerati de tine si altii care, chiar daca sunt la inceput, merita o anumita atentie. Le urez succes tuturor participantilor desi stiu sigur ca ierarhia care va fi stabilita de acest concurs nu va relfecta adevarata valoare.

  3. Am luat în ordinea în care v-aţi înscris la roblogfest, adică în ordinea în care apăreţi la categoria „Blog sub 18 ani”. Factori luaţi în considerare: conţinut şi recomandări de la alţi bloggeri.

  4. Multumesc ca am fost inclus in aceasta lista, insa cred ca doar 50% din aceste bloguri vor trece de prima sesiune de voturi. Dincolo de calitate sau recomandari, stim cu totii ce s-a intamplatul anul trecut, la blog colectiv, acolo unde a castigat un blog cu o medie de 10-20 de vizitatori pe zi.

  5. Sunt mult mai multi pe care ii poti vota ,nu doar cei de sus . Din bloggerii pe care i-ai enumerat mai sus nu am auzit de niciunul …