by

După al 20-lea blogmeet din Iaşi

Blogmeet-ul cu numărul 20 în Iaşi a fost şi cel mai lung de până acum (a ţinut de la ora 19:00 până la 02:15). Lume nouă, multe discuţii, poker, prezentări, idei, păreri şi proiecte. Surpriza mea a fost să văd un blogger de aceeaşi vârstă cu mine, respectiv Marin Vasile.

Nu am avut un subiect anume de dezbătut, însă motivul principal al blogmeetului a fost venirea lui Gabi din Olanda, care ne-a povestit şi despre viaţa de acolo. De menţionat că Răzvan a vorbit despre planurile de viitor şi ne-a prezentat noul fav20, Marius ne-a arătat noul lui tricoul cu optzile, iar eu am adus în discuţie proiectul la care lucrez şi concursul ce urmează să fie lansat pe blog18. După networking unii ne-am distrat la un poker (Lavinia a terminat pe 1), apoi am mers din Memories Cafe în East 17.

Cine a participat:

Gabi
Marius Sescu cu soţia (Micky)
Dany (subsemnatul)
BbyDoll
Vlad Gidea
Lavinia Biberi
Claudiu
IA(SI)VEZI
Marin Vasile (aka Altcineva)
Upseanu
Alex
Noni
Razvan Girmacea

Câteva poze:

img_0030

img_0031

img_0032

img_0033

img_040

img_0042

img_0033

img_0058

img_0061

img_0066

img_0068

img_0069

img_0072

img_0073

Lasă un comentariu

Comment

 1. Misto acolo la voi in Iasi.
  E bine ca se organizeaza astfel de evenimente.
  Deci va felicit!

 2. nice…sunt incepator in ale blog-aritului, dar imi place, oameni de treaba pe aici, sper sa reusesc sa ajung si eu mai ‘pe sus’ :) bft in continuare

 3. mie sincer imi pare rau ca n-am prins la mine in Timisoara niciun blogmeet, cu toate ca pe vremea cand eram acolo nu prea stiam ce-s alea blogurile.

  Meeturile din Bucuresti ies la fel de misto, dar tot as vrea sa particip candva la unul din tara.

  p.s. pune pozele mai mici si pune un plug-in care sa ti le deschida intr-o fereastra peste blog (cum avea, sau inca mai are, zoso sau cum am eu).

 4. Nu vii la Oradea la BlogTrip?

  Ps.: Nu ştiu cum se cheamă pluginul. Eşti amababil să-mi dai un nume/link :D ?