by

blogoree.ro devine ftw.ro

ftw

Bobby Voicu a discutat în această seară la RadioLynx despre ftw.ro (noul blogoree). For The Win, prescurtat FTW, se doreşte a fi un digg românesc. Momentan ce vedeţi pe site nu este nici măcar o versiune beta, ci mai degrabă un pre-beta. La începutul lunii viitoare e posibil să avem o variantă stabilă. Userii şi articolele au rămas la fel ca înainte, schimbându-se doar numele.

De remarcat faptul că acum se pot trimite ştiri de pe orice site, nu doar de pe bloguri. Astfel s-au făcut şi două categorii, intitulate „Site-uri” şi „Blog-uri”, unde vor fi publicate ştirile. Bobby spunea că într-un an ar vrea ca FTW să trimită aproximativ 5.000-6.000 vizitatori cea mai votată/apreciată ştire.

Site-ul foloseşte în continuare Drupal, de el ocupându-se Etherfast şi Ciops.

Ce s-a mai spus în emisiune despre Blogoree/FTW:

– a fost nevoie de această schimbare, deoarece înainte, pe blogoree.ro, cercul de bloguri era restrâns, iar userii trimiteau doar articole de pe blogurile lor
– încă nu se ştie dacă va fi permisă publicarea articolelor în limba engleză
– de forumulbloggerilor.ro e posibil să se ocupe tot Eugen
– primul obiectiv nu are o cifră anume, legată de vizitatori, useri, ştiri publicate, ci mai degrabă faptul că există activitate, utilizatorii trimit ştiri, se votează, etc.
– nu s-a făcut totul de la 0, fiindcă ar fi durat mult timp, dar este posibil să se facă ceva unic, dacă totul merge bine (după câteva luni)
– urmează multe schimbări şi facilităţi noi, însă toate vor fi la timpul lor

Lasă un comentariu

Comment

 1. De abia astept sa vad cum evolueaza. Sper ca Bobby sa se implice activ in chestia asta si sa nu mai fie totul la intamplare. Cat despre forumulbloggerilor .. e mort dupa parerea mea.

 2. Este binevenita aceasta schimbare si, la fel ca Stefan (Powerpuff), sunt nerabdator sa vad cum va decurge proiectul. FTW!

 3. Intre timp FTW a devenit cica.ro

  Oare de ce nu este stabil acest proiect? blogoree->ftw->cica->?

  Intre timp, au mai aparut si alte variante:

  360romania.eu
  digg.ro
  bagamare.ro