by

Blogosfera face progrese

Nu stiu daca ati observat, insa blogosfera incepe sa faca mari progrese. Mai tineti minte blogosfera de acum jumatate-un an, cand erau zeci de bloggeri care aveau trei sferturi din articole pline de clipuri si poze? In acest moment, parca numai e asa. Bloggerii si-au dat seama ca nu au viitor cu niste clipuri si poze, s-au apucat sa scrie articole originale, interesante, iar cei care nu au luat acest drum, s-au plictisit si au abandonat blogurile. Imi aduc aminte de interviul pe care i l-am luat lui Buddha, iar acesta a spus ca in viitor vor ramane ca bloggeri doar cei care merita cititi, restul plictisandu-se de incearcarea de a face bani.

Au inceput sa apara si primii bani pentru bloggerii mai mici, sa invete mici smecherii, iar maine poimaine vor trece pe un domeniu propriu (daca inca mai stau pe un subdomeniu). Incep sa aiba trafic, mai bag si eu cate un status, doua stiri pentru Google, dar treaba merge bine.

Frumos, foarte frumos. Abia astept sa vad blogosfera dupa inca 6-12 luni, cand abia o sa mai vad bloguri cu poze/ clipuri, insa pana si acestea cred ca vor avea cate un articol original :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Blogosfera romaneasca este si va ramane de rahat din cauza unor cretini care se cred buricul pamantului si care cred ca au contribuit cu ceva la internetul romanesc, dar cand colo ei au pornit de la warez si counter-strike. Sa fim seriosi si sa vedem care o sa simta sau cine o sa isi dea seama la cine m-am referit!

  2. @ Cristi: si totusi sti blogger. nu te supara.. dar tu cu ce ai inceput? ai inceput direct sa bloguiest? aveai wireless in pantec? fiecare a inceput cu ceva. da` nu .. tu tre sa te iei de cineva anume :) stai linistit prietene.

  3. Un proverb spune: „Nu dispretuiti inceputurile slabe!”
    Conteaza si cum incepi, dar conteaza cum sfarsesti.

  4. Peste 5-6 luni o sa afle altii de „blog” si se apuca cu videouri si cacaturi :)

  5. stati ca voi n`ati inteles o chestie. daca ai un site pe o platforma de blog, nu inseamna ca esti blogger. academiaderas.ro de exemplu nu are nici o legatura cu bloggingu`, cu toate ca foloseste platforma de blog. tot nu inteleg de ce va doare pe voi ce face capra vecinului. stai prieteni chill si lasa`ti internautii in pace. v`ati gasit voi crema sa`i comentanti :) take a chill pill.

  6. cam asta am scris si eu in articol…suntem intoxicati..dar in scurt timp cei emo vor deveni punkeri (daca intelegeti metafora)…..

  7. Aia cu clipuri si poze de care zici tu oricum vor ramane ca sa ii vada prietenii lor ;) . E ca la hi5 aici. Important e ca „lumea buna” (cum i se zice) sa aprecieze blogurile intr-adevar bune :)