by

Un pas înainte pentru blogosfera tânără – roblogfest 09

Pentru început ţin să vă anunţ că la jumătatea acestei luni, cel târziu şi în cel mai rău caz, la finalul acestei luni, se lansează Comunitatea tinerilor bloggeri din România. Domeniul va fi blog18.ro. Designul este în proporţie de 90% gata. Avem câteva articole, avem şi idei, avem de toate. Ne mai trebuie puţin conţinut. Am vorbit cu diferite persoane pentru nişte guest posturi, iar acum aşteptăm să fie terminate. Până atunci ne puteţi urmări pe twitter la contul @blog18.

În al 2-lea rând, mai am un motiv de bucurie. După cum bine ştiţi, anul acesta are loc a 4-a ediţie roblogfest. Am aruncat şi eu o privire peste schimbările făcute. Pe lângă faptul că vor fi rubrici speciale pentru conturile twitter, acum, la categoria „Personal & Infotainment – public” avem „Blog sub 18 ani”. Mă bucur extrem de mult că blogosfera tânără este luată în considerare şi i se oferă un avantaj prin această rubrică.

Aşadar, anul acesta vom avea un câştigător roblogfest tânăr! Felicitări pentru iniţiativă Dragoş, felicitări nihasa, felicitări roblogfest!

Multă baftă tinerilor concurenţi!

Lasă un comentariu

Comment

 1. Da intradevar, niste vesti bune. O idee buna aia cu „Blog sub 18 ani” insa as fi si mai fericit daca as sti ca ei chiar s-au gandit la astia mai mici si nu au zis: ” Hai ma sa le facem si astora o rubrica .. ca s-au agitat atata .. ca bloggeri mari nu ii baga in seama .. ca nu stiu ce .. „

 2. @Powerpuff RUBRICA asta a fost la toate editiile ROBLOGFEST. Asa ca mai intreaba „istorie”, nu te arunca cu capu’ inainte, ca te lovesti.
  @dany nu pot decat sa iti urez SUCCES si sa te anunt ca daca vei participa, vei lua VOTUL meu, inca de pe acum!
  P.S.Spor la treaba si cu BLOG18, ca ideea nu e rea deloc! ;)

 3. Presimt ca blog18 va fi un succes, ca si pana acum. Cat despre roblogfest mi se pare o idee geniala, poate voi participa si eu!

 4. Interesanta idee,mai ales acum,cand m-am intors in blogosfera.Felicitatri pentru blog18.ro

 5. La cel mai bun blog sub 18 ani cred ca esti favorit. Multa lume o sa te voteze:)

  @artistu: tu te-ai aruncat cu capul inainte, categoria nu a mai existat pana acum:P