by

Blogu’ lu’ Dany a implinit un an de zile

Acum un an scriam primul articol pe acest blog. Aveam 12 ani si am intrat in blogosfera fara sa stiu prea multe. Niciodata nu m-as gandit ca o sa fac bani din blog (nici nu stiam exact daca se fac). Mi-am luat domeniul cu ajutorul lui Etherfast, din niste banuti stransi, iar asa am ajuns sa vand un site, am facut primii mei bani din online, din care mi-am luat un domeniu. Trei persoane au avut o influenta principala asupra mea: Etherfast, mafi^hotz si Bobby Voicu, carora tin sa le multumesc.

Niciodata nu am sa regret ca mi-am facut blog. A trecut un an de cand mi-am facut blog, iar in curand voi lansa „Primul chestionar adresat bloggerilor pana in 18 ani”, care se anunta destul de interesant.

Sa ne auzim cu bine (fara sa mai am mana in ghips) si la urmatoarea aniversare. Nu uitati de concursul: Premiem cele mai bune articole.

Lasă un comentariu

Comment

14 Comments

  1. La multi ani!, Dany. Faci treaba buna si o sa faci si mai buna cu fiecare an care trece.
    Articolul e gata, dar ne-au podidit evenimentele si, din lipsa de spatiu, am amanat publicarea. Dar sa nu crezi ca te-am uitat! Inca o data – LA MULTI ANI!

  2. La multi ani prietene, nu poti decat sa ajungi mai sus… The only way is up, ceea ce e foarte valabil pentru tine. Bafta multa si toate cele bune