by

Blogul lui Draqos [ Blog review ]

Deoarece am primit multe cereri de reviewuri, iar unii chiar nu vor sa astepte (sa fiu sincer, chiar si eu daca as fi in locul lor n-a astepta 4 saptamani pentru un review), am decis ca in acest week-end sa fac doua reviewuri.

In al 2-lea review din aceasta zi, ajungem la Draqos. Blogul lui Draqos este din octombrie 2007, insa din cate am inteles a fost „relansat” cu putin timp in urma. Tema imi place mult, arata bine si are o buna integrare pentru adsense.

Cum am spus si in reviewul anterior, trebuie continut original, chiar daca blogul este la inceput. Totusi nu pot spune ca articolele nu sunt interesante, stirile sau clipurile adaugate nu prea le poti trece cu vederea, insa un blogger, in adevaratul sens al cuvantului, nu adauga numai chestii de genul. Cum i-am m-ai spus si lui Aaaod, sidebarul e pera simplu, incearca sa adaugi de exemplu un widget gen: „comentarii recente”, „cele mai vizionate/comentate articole”, etc.

Culorile de la paletele adsense din articole sunt default, iar lumea deja s-a plictisit de albastrul din titlurile reclamelor. Recomand pentru titlurile din anunturi, culoarea la fel ca titlul articolului + un border pentru a atrage atentia. Am observat ca tema este tradusa, insa nu in totalitate. Sunt cateva chestii care inca nu sunt traduse.

Chiar in acest moment am vazut ca ai adaugat posiblitatea cititorilor de a se abona prin e-mail si foarte bine faci. N-ar fi rau daca ai adauga undeva un banner de la „RSS” sau ceva de genul cu un link de unde cititorul se poate abona si printr-un Client RSS. Incearca sa pui la vedere aceste „abonamente”, unde le-ai pus tu acuma nu prea sunt observate.

Am observat la blog, un lucru foarte grav: linkuri de copyright, catre wordpress si tema? Nu cred ca tema este facuta de tine, iar scriptul wordpress iti apartine :D Chiar daca nu patesti nimic fara aceste linkuri, insa esti luat ca un nesimtit …

Succes in continuare cu blogul!

Lasă un comentariu

Comment

 1. da ceva prea tare care mi-a atras atentia .. se vede ca esti incepator fara suparare …

  in footer acolo ( in josu paginii pe romaneste ) .. ai o bulina galbena … de ce ai pus link-ul tau pe ea nu stiu … ca la descriere scrie „Agencia Interactiva Spiga” adica e al celor care au facut template-ul …

  alta chestie .. de ce nu sunteti originali ? De ce toti aveti titlul blogului: Blogu’ lu’ X ???

  nu stiu ce ia placut lui Dany la faptul cum ai pozitionat reclamele adsense pentru ca sunt de tot rahatul … pe mine ma fac sa plec de pe site-ul tau nu sa raman ..

  in fine .. succes cu el si aranjeaza template-ul ala mai bine ca daca il tii asa cu reclamele alea adsense vai de capul lor nu cred ca o sa ai prea mult succes cu el!

 2. Dar tot nu inteleg ce nu iti place la reclamele adsense? Si crede-ma ca eu am vrut sa ramane descrierea aia la link.. pentru ca ii simbolul lor , dar nu vreau sa fie si linkul lor .. de ce? am motivele mele :) Crezi ca daca am modificat un url nu pot modifica o descriere in html? sa fim seriosi totusi.. is curios la partea cu adsense.. ce nu-ti place pozitionat.. ii in primul post , si in sidebar

 3. Pai culorile le-am pus sa nu fie standard , iar nush unde ai vazut tu „Blogu’ lu’ X” , am scris clar Blogul lui Draqos , pentru ca nu-mi place sa traduc tot blogul ca in title sa bag „draqos blog” sau orice alta tampenie .. sau nici prescurtarea „Blogu’ lu’ mama” nu-mi place.. fi mai atent te rog cand afirmi ceva si la adsense tot nu sunt lamurit total… dar poate esti putin mai „sensibil” la culori :) Insa te inteleg daca nu-ti place ceva , pentru ca fiecare om ii deosebit in felul lui

 4. si mie mi se pare ca sunt cam multe reclame una langa alta si asta deranjeaza putin la ochi si nu pare prea profesional , dar eu nu sunt expert .

 5. Ai citit TOS-ul google adsense ! Tu ai o imagine langa reclama, :) ceea ce este interzis :)