by

Bloguri de nişă vândute, după exemplul monden.info

După ce am aflat că monden.info s-a vândut mă gândeam că asta e începutul vânzărilor blogurilor de nişă. L-am întrebat şi pe Bobby Voicu la Radio Lynx, dar nu am primit răspuns. Însă am văzut fapte. Republika Interactive a cumpărat DiverCityCafe. Al doilea blog de monden vândut din România. O strategie ce mi s-a părut excelentă pentru Justin Kadima. Designul siteului s-a schimbat, iar Republika a început să facă siteuri pentru artişti. Mai nou au cumpărat şi filmetari.com, cel mai de succes blog de filme. Va urma un nou design, iar blogul va deveni şi mai interesant.

Cele 3 bloguri enumerate mai sus (cu tot cu monden.info) sunt bloguri nişate de succes. Au fost şi înainte, când nu au avut o companie în spate. Acum să vedem ceva acţiune pe it, sport şi… vom vedea. Important e că s-a făcut un pas înainte.

Felicitări Justin şi echipei FilmeTari!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Multumim pentru urari si sper sa ne urmaresti in continuare, mai ales dupa ce vom schimba designul care speram sa aduca publicul mai aproape de continutul si informatiile de pe filmetari :)

  2. Prinde bine blogosferei sa fie vazuta atat de bine de oamenii cu bani. Lasa o impersie placuta si atrage atentia. E o stire incantatoare.

  3. Singura problema e ca pe 2-3-50,000 euro ai noroc daca poti cumpara o pizzerie de cartier prin provincie, in offline.

    Sa speram ca incet incet vor mai creste valorile.