by

Cu Bobby Voicu despre BlogTrip (interviu)

Bobby Voicu organizează şi în acest an Blogoree Romanian Tour, însă sub un alt nume (BlogTrip), cu workshop şi sponsori. Întrebările le-am făcut la începutul săptămânii ce tocmai se termină, iar între timp Bobby a mai scris câte ceva pe blog legat de eveniment. Scopul principal al interviului a fost ca lumea să îşi facă o idee despre ce este BlogTrip şi ce se va face la Oradea.

1. Salut, Bobby! Pentru început, spune-ne cum a luat naștere Blogoree Romanian Tour – (actualul BlogTrip) și ce ați făcut la Cluj, respectiv, Iași.

Acum doi ani nu prea existau intalniri de bloggeri in afara Bucurestiului, asa ca m-am gandit ca o vizita a bloggerilor din Bucuresti in diferite orase ar putea fi catalizatorul care sa adune bloggerii locali in acelasi loc. Atunci erau doar intalniri la un suc, unde mai stateam de vorba, nu era vorba de workshop inca.

2. Vorbește-ne în câteva cuvinte despre BlogTrip Oradea 2009, deoarece evenimentul din acest an este diferit de ce ați făcut anii anteriori.

Anul acesta evenimentul e mult mai mare, avem sponsori, avem un workshop (pe langa intalnirea de socializare de sambata seara), in care aducem fata in fata bloggeri din tara (nu neaparat Bucuresti) cu cei din Oradea. Vom discuta despre experientele fiecaruia in blogging, cum putem evolua, ce au invatat cei mai vechi pana acum samd.

3. Ce va include workshop-ul din acest an?

Discutii despre blogging :) Cat mai multe. Si cateva prezentari scurte, pe subiecte de interes, ale unor bloggeri mai vechi, care au deja o anumita experienta pe diferite zone ale bloggingului.

4. Care sunt „invitații speciali” de la BlogTrip Oradea 2009?

Nu exista invitati speciali. Daca te referi la cei care tin conferintele, ei sunt Pyuric, Buddha, Zoso, Oradeanul si Tudor Galos.

5. Ce așteptări ai de la acest eveniment?

Sa iasa bine, sa putem face cat mai multe. Vreau ca bloggerii care vin sa plece acasa spunand “abia astept sa ajung sa implementez asta, sa fac aia samd”, gandindu-se la lucruri abia aflate in cadrul workshop-ului.

6. Câți bloggeri dorești/crezi că vor participa în această lună?

In acesta luna? În jur de 30-40.

7. Hai să luam un exemplu de blogger: nu e chiar atât de cunoscut, poate ajunge în Oradea pe 26 iunie, dar nu s-a decis dacă vine sau nu la BlogTrip. L-ai putea convinge prin câteva motive să participe?

Nu. :) Daca ai nevoie de motive sa vii sa te intalnesti cu alti bloggeri, nu e pentru tine.

8. Ce planuri ai cu BlogTrip pentru anii următori?

Sa fie ceva constant, cu intalniri in toate resedintele de judet din tara, cel putin. Nu as vrea sa evolueze mai mult de workshop (prezentari, conferinte etc), pentru ca vreau ca in cadrul evenimentului sa se genereze discutii mai detaliate si mai utile decat in cadrul conferintelor, unde esti presat de timp in permanenta.

9. În ce oraş va avea loc în 2010 (dacă te-ai decis)?

Hai sa vedem cum iese la Oradea mai intai si discutam dupa asta de planuri, cand discut si cu sponsorii si vedem ce parere au si ei. Eu voi continua oricum, dar vom vedea dupa Oradea in ce ritm.

10. Mersi pentru răspunsuri, Bobby! Ne vedem la Oradea!

Repet, întrebările le-am făcut înainte de a se prezenta vorbitorii şi temele de discuţii. Pentru a participa la workshop vă puteţi înscrie aici. La Oradea merg împreună cu Vlad să socializăm, să învăţăm lucruri noi şi să facem cunoştinţă cu noi bloggeri. Ne vedem acolo!

Lasă un comentariu

Comment

  1. I know that this is a amazing blog anda one of the top blog on internet. I try to read all your post but there’s no translator widget..? :) oh ya dont’t forget to visit my blog too my friend..