by

Ce urmează?

BoGy, primul câştigător RoBlogFest la categoria „Blog sub 18 ani” (vezi interviu), a anunţat astăzi că renunţă la blogging. Acesta a decis să acorde mai multă atenţie celor din jur, considerând că cel mai bun lucru este să lase la o parte lumea virtuală.

Un anunţ direct la care sincer nu mă aşteptam. Că va reveni asupra deciziei nu se ştie, însă cert este că nu poţi renunţa aşa de uşor la blog, mai ales când mediul online a devenit o pasiune pentru tine. Nevoia de a scrie despre un eveniment din zilele noastre, de a spune o părere sau de a împărtăşi o bucurie undeva, va exista tot timpul.

Vroiam să îl adaug pe BoGy în pagina „Cu ei ne mândrim„, dar din păcate lista va rămâne neschimbată. Oricum, fiţi cu ochii pe ea, deoarece încă mai avem tineri entuziaşti, cu planuri mari, o gândire limpede şi o inteligenţă aparte, ce însă nu au apărut acolo.

Suntem curioşi să vedem cine şi ce urmează.

Edit: Aşa cum mă aşteptam, asupra deciziei s-a revenit, chiar într-un timp record.

Concluzia? Foarte greu renunţi la un lucru practicat aproape zilnic (de la un tic până la o pasiune), mai ales când te-ai ataşat atât de mult de el.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Nu cred eu ca s-a retras. Majoritatea bloggerilor fac asta. Acum vor urma articole gen: M-am intors!

  2. Păcat, încă unul ”de-al nostru” se retrage … dacă e să se retragă, poate va fi cum zice Miez. Mai scormoniţi blogosfera, căutaţi micile talente din blogosferă, nu merită neglijaţi. Nu se termină fila aşa repede…

  3. Dany, asa cum ai spus in articolul asta, e dorinta de a scrie despre un eveniment, o parere, un „ceva” acolo. Ai dreptate in ce ai zis in acest articol. Am revenit pentru ca am fost incurajat de niste bloggeri, prieteni buni. N-am revenit de tot, ci doar sa scriu mai rar, cand am chef de a-mi spune oful virtual.

  4. Ceea ce nu au inteles multi e ca nu ii obliga nimeni sa bloguiasca sau sa scrie un articol la un interval fix de timp.

    Chestia asta nu ajuta la trafic, insa te lasa sa te desfasori in voie si sa atingi maximul creativitatii