by

BoGy, roblogfest şi lipsa de fair play

Nu mi-am exprimat părerea despre câştigătorii roblogfest din simplul fapt că am aşteptat să se liniştească apele. Ştiu că mi-aţi cerut părerea despre ceea ce a ieşit, dar prefer a mă abţine. O să mă rezum doar la categoria „Blog sub 18 ani”. Mulţi se aşteptau să câştig. Ei bine, n-a fost să fie şi chiar nu îmi pare rău de acest lucru. De ce? Totul a început dintr-un simplu joc. Nu am făcut campanie, ci doar am aplicat o simplă idee, asemenea altor sute de persoane: am rugat cititorii, prin intermediul blogului, să mă voteze. Nu am avut decât de câştigat că nu m-am numărat printre finalişti (vedeţi mai jos şi treaba cu locul 3). Mulţumesc tutoror celor ce m-au votat! M-am bucurat să văd că bloggeri de la care oricine are de învăţat „au pus ştampila” pe mine.

Uitându-mă să văd ce au zis ceilalţi tineri despre rezultate, am observat că aproximativ 80-90% dintre ei erau revoltaţi. Majoritatea se aşteptau să câştige ei. Lipsă de respect şi de fair play ca acum nu am văzut niciodată. Nume care scriu doar pentru trafic şi spun că deşi au pornit din postură de favoriţi, tot nu le-a ieşit planul. Păcat! E mult prea puţină gândire pozitivă. Unde e fair play-ul?

BoGy ştiu că era susţinut de Denisuca. A ieşit învingător cu o diferenţă destul de mare faţă de locurile 2 şi 3. Felicitări! I-am „răsfoit” blogul şi am ajuns să schimbăm două vorbe. Era de aşteptat să îi iau şi un interviu. Aşa l-am cunoscut mai bine şi mi-am dat seama că e un puşti, la fel ca mine, entuziasmat, cu planuri mari. Înainte de a vă invita să citiţi interviul vă zic doar să scăpaţi de acea ură interioară, oricât de mică ar fi. Este vorba de un blogger ce se maturizează pe zi ce trece, la fel ca majoritatea celor tineri, un blogger care îşi dă seama cu fiecare săptămână, lună, că mai are de învăţat şi că ceva nu e bun când se uită la articolele precedente. Educarea se face, însă doar cu timpul.

Lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Sincer mie nu prea imi palce stilu’ pe care il are Bogy dar nu-l critic petru asta, m-am mirat cand am vazut ca el a castigat,Oricum bravo lui si succes in continuare

  2. Am aruncat un ochi pe site-ul lui Bogy. Nu m-a impresionat, dar se vede totuşi că munceşte mult.
    Totuşi rămân la părerea că la secţiunea blog sub 18 ani tu erai cel mai potrivit sa câştigi.
    Şi rămân la ideea ca data viitoare pe cât posibil câştigătorii să fie nominalizaţi de un juriu. Sau dacă acest lucru este imposibil, juriul să aibă cuvântul final asupra câştigătorilor.

    Oricum RBF s-a rezumat la concursul „cine are cei mai mulţi prieteni dispuşi să mă voteze”.

  3. Prin felul in care te exprimi , mie (cel putin mie) imi dai impresia ca esti mai matur decat unul de 18 ani. Nu vreau sa par critic, ba dinpotriva BRAVO tie …