by

Bravo Banele :)

Stadionul e full, multi suporteri stau in picioare, si toti iesenii sunt bucurosi. Banel Nicolita a reusit sa inscrie un nou autogol, al 2-lea din viata, dupa cel din UCL contra echipei Real Madrid. Autogolul il puteti gasi pe gsp.ro, aici. V-am spus in urma cu 2 zile ca Politehnica are mari sanse sa castige, chiar daca cota era de 5,25. Astazi cota a ajuns la 6,25, am pariat azi pe 5 ron la victorie, iar ieri la cota de 3,4 pentru egal.

Sper sa castige Poli, chiar o merita, si chiar merita un scor 2-1 cu extrem de multe emotii pe final pentru ieseni, sau un istoric 3-1 :) Daca cei din Copou se lauda cu transferul „bomba” de 130.000 euro, stelistii inca asteapta performanta de la jucatorii de milioane de euro. In acest moment taicamiu e plin de bucurie, dupa ce Rapid a pierdut, Steaua are un drum greu, iar CFR este la un pas sa castige campionatul :))

Sa dea Domnul sa ramana Politehnica Iasi in divizia A, iar Ac Milan sa castige UCL :)

Ps.: Hi5 e cazut, iar in curand, „in exclusivitate”, poze cu mine pe blog ;;)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Chiar daca nu ma prea pricep la fotbal(chiar deloc – nu urmaresc meciurile:p) din cate stiu eu Banel juca bine :| nu stiu ce s-a intamplat cu el in ultima vreme…

  • Vezi alte articole pe tema