by

Bravo tu, ai copil!

Initial am vrut sa pun titlul „Bravo fa, ai copil” dar am spus sa nu exagerez prea mult inca de la inceput. Asadar, astazi discutam despre „alea” care au trecut de primele faze, iar acum au copil. Nu, in nici un caz nu voi face referire de doamnele ce nici n-au trecut de varsta de 20 de ani si au ajuns cu un „prunc” in brate.

Eu unul stau la bloc. Zilnic zeci de specimene isi fac aparitia in parcul de vizavi. Majoritatea sunt blonde, fumatoare, insotite de alte doua de genul, sau in cazuri mai rare chiar de partener. Bineinteles ca au copil si s-au plictisit de stat in casa. Au venit sa-si traga copilul in scranciob, adica sa-l lase undeva pe el, iar ea sa se duca cu insatitoarele pe banca. Copilul n-are nici 5 ani, insa tipa incontinuu de cand a iesit afara. Ce face dobitoaca? Daca s-a lovit tipa la el, daca nu, il lasa in voia lui. Ce, ca nu il lasa in voia lui (asta ar insemna totusi ca il baga in seama). Asa zisul specimen nici nu poate „interpreta” sunetele copilului, deoarece este intr-o discutie apriga despre cadouri cu cele de langa.

Cum dracu’ sa fii chiar asa de dobitoaca? Dar cum au ajuns astfel de specimene pe pamant? De-ar fi pe cale de disparitie, dar apar tot mai multi pe zi ce trece!

Ce am spus mai sus este primul tip e mame duse, urmeaza al 2-lea, care pare sa fie pe „cale de disparitie”. E vorba de asa zisele mamici, care au grija ele de copilul lui scump scump sa nu se ia nimeni de el. Bine doamna dobitoaca 2, dar tu cand ai de gand sa-i zici scumpului tau sa nu mai comenteze aiurea la aia ce au peste 5 ani fata de el? Cand ai de gand sa-l urmaresti putin cat injura si cate nu face el la nici 9 ani? Cand ai de gand sa-l educi cu adevarat? Stai, era sa uit: ce zice fiutu e cel mai important, bravo! Sa-mi spui asta si cand ajunge sa iti dea cu ceva in cap sau te face proasta in fata :)

La sfarsit, incheiem cum am vrut sa incepem initial: bravo fa, ai copil!

Lasă un comentariu

Comment