by

Buddha’s Blog

Buddha pune la bataie un concurs de reviewuri. Premiile nu sunt in bani sau in obiecte de valoare (asa cum s-a obisnuit) ci un link/banner pe blogul lui Buddha catre blogul personal.

Buddha, un blogger „de top”, este administrator voce.ro, impreuna cu inca 2 tovarasi (de-ai lui). Acesta foloseste tema de baza Ventedoy, dar modificata de el.

Designul este foarte atractiv, si bineinteles original. In sidebar se poate gasi bannere sponsorizate sau sustinute/recomandate + un top al comentatorilor. De asemenea au fost adaugate numeroase pluginuri utile si pentru el, dar si pentru vizitatorii blogului.

Continutul este original, fara nici un copy/paste, iar la eventualele clipuri adaugate acestea sunt comentate de el. Multi dintre bloggeri se feresc de a dezvalui „secretele” de optimizare / promovare si AdSense, insa Buddha scrie pe blog despre aceste „secrete”, avand si doua categorii separate: Optimizare blog, Bani din blog.

Recent s-a scris si un articol interesant despre „Cum pierzi PageRankul„, printre altele: Crestere castiguri Adsense / Noi moduri de a face bani din blogging / Cum promovam un blog.

Buddha a castigat luna trecuta din blog 13,5 milioane lei vechi (suma frumusica) si doreste sa nu faca si altceva in afara de blogging :)

Am uitat sa precizez ca puteti gasi pe blog si doua teme numai bune de folosit pentru un blog personal, amandoua optimizate pentru adsense, click aici.

Practic nu as putea da nici un sfat, ca de rusine n-am chef sa ma fac. Nu cred ca un blogger la inceput ar putea da o sugestie concreta unui blogger de top :D

Mai multe despre Buddha puteti citi aici.

Succes in toate, tine-o tot asa si sa dea Domnul sa faci multi „verzisori” de pe net :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Sa fie asa :D

    @redboy: mai e nevoie sa dau raspuns :)) ? din moment ce comentezi la fiecare articol esti mai mult decat un cititor fidel ;)

  2. Ii tare tactica lui Buddha, de a-si face reclama, el a castigat mult mai mult decat niste vizitatori :P