by

Camera video Panasonic NV-GS500EP-S

Nu va ganditi ca vreau sa-mi iau o camera video. Sunt multumit de Canon-ul meu care scoate poze destul de dragute, iar cand o sa fie vremea fiti sigur ca o sa cumpar ceva mai profesional (tot camera foto), insa toate la timpul lor. Camera video NV-GS500EP-S de la Panasonic are un pret de aproximativ 3.300 ron, fiind la oferta pe marketonline.ro; Tot acolo puteti gasi mai multe camere panasonic.

Camera video Panasonic NV-GS500EP-S

Nu ma pricep mai deloc la camerele video, insa din cate am citit (pareri + detalii) produsul chiar merita banii. Dimensiunea senzorului este de 4MP, zoom-ul optic de 12x, iar cel digital de 700x. Aceasta are incoporata si o camera web „Motion JPEG 320×240” cu 6 cadre.

Camere video gasesti mult mai ieftine cu vreo 20 milioane chiar, insa daca vrei ceva de calitate NV-GS500EP-S este raspunsul. Aceasta capteaza expresiile fetei si tonurile pielii pana in cel mai mic detaliu, asa cum apar in realitate. Cum sistemul Panasonic este optic, imaginea nu poate fi deteriorata daca folosim sistemul OIS ce minimizeaza tremurul mainii.

Numai buna camera de filmat un eveniment, o simpla aventura sau chiar o nunta. Oferindumi-se ocazia de a vobi despre acest produs, vi-l recomand cu cea mai mare placere, iar daca cautati alte tipuri de camere foto video (poate ceva mai ieftine) accesati cu incredere marketonline.ro

Lasă un comentariu

Comment

 1. Offtopic: Ai un frate? Cati ani are? Adica…e diferenta mare intre voi? va intelegeti bine?

  Ontopic: ti-ai luat aparatul de fotografiat din banii tai? de unde ai avut 10 milioane (lei vechi) ? :D

  scuze daca intrebarile sunt indiscrete, daca te deranjeaza, nu raspunzi. Bafta!

 2. @Griff: Am un frate de 28 de ani :) Da, ne intelegem destul de bine. Aparatul din banii mei, calculatorul tot din banii mei. Banii sunt veniti de pe net, din AdSense, advertoriale si multea altele.

 3. Pai vreau si eu sa castig bani din blogging :) si sa-mi iau scule foto.

  am auzit ca se poate:) ma poti ajuta?:)

 4. @alex: cu 41 de pageviews nu prea poti sa scoti bani din blogul tau. Multi au impresia (si eu am avut la inceput) ca ies banii pe banda rulanta.

 5. @Floggerul : pe care blog ai vazut tu 41 de page views?
  Ca pe ala photo am mult mai multe pe zi.

  si nu am impresia ca iesa banii pe banda rulanta.