by

Cand am fost ultima data la biserica – leapsa

Acum cateva zile am primit o leapsa de la 2 bloggeri, pormita de la Cristi Vaduva, trecand pe la Blogatu si ajung de la amandoi la mine. Am decis sa pastrez aceasta leapsa pentru 2008. O da, primul articol din 2008, prima leapsa din 2008 :)

Intrebarea „Cand am fost ultima data la biserica” asteapta raspunsul meu? Pai, sa fiu sincer ultima data la biserica am fost in Decembrie sa incerc sa ma impatrasesc, insa nu am reusit. Ma declar dezamagit, dezamagit si ca n-am fost de multe ori la biserica. Nu vreau sa discut mai multe, nu vreau sa intru in conflict cu nimeni.

Deoarece aceasta leapsa este „expirata”, nu o voi mai da la nimeni, imi pare rau :(

Lasă un comentariu

Comment

 1. Sincer? Ultima oara (nu ma impuscati) am fost la biserica de Pasti. Si atunci ma-am spovedit, m-am impartasit ma rog tot tacamul. De atunci nu am mai reusit din pacate sa trec pe la biserica :(

 2. Hmmm la biserica… :-? a trecut mult timp de atunci a ba nu :| la inmormantare la bunikamiu 50 zile :-<

 3. Stai flex, eu n-am mai fost la biserica din 2006 (da, doua mii sase), am explicat pe blog de ce, si vad ca blogerii sunt tot mai necredinciosi, frumoase articole:
  http://blog.voce.ro/2007/12/30/religia-manipularea-unei-rase.html
  http://cosmin.locoblog.ro/

  … si mai erau, multi bloggeri au o parere proasta despre biserica. Sa fie asta semn al evolutiei? Sunt convins ca biserica va spune ca daca lumea nu mai crede in dumnezeu ne intreptam spre sfarsitul lumii, cand dumnezeu va face si va drege. Fas, daca dumnezeu era asa bun cum se zice nu lasa copii sa moara de foame prin Africa, in timp ce alti nu mai pot de bine (si sa nu ma ia nimeni cu povesti de genu: „daaaa, dar la judecata de apoi … „)

 4. hmm .. din pacate cam asa e mai nou .. lumea nu mai are chef sau timp sa mearga la Biserica :(

  @cristi vaduva: „Sunt convins ca biserica va spune ca daca lumea nu mai crede in dumnezeu ne intreptam spre sfarsitul lumii,” asta am si auzit-o deja :|

 • Vezi alte articole pe tema