by

#CanyonSportMeet m-a adus în Braşov

Evenimentul în sine

Mă pot lăuda că am văzut şi Braşovul, cu ocazia Cupei #CanyonSportMeet. Am plecat după Social Media Summit să aducem cupa la Iaşi, alături de Marius, Etienne, Vali, Somnulescu, Bogdan, Pavel şi Dragoş. Bineînţeles, am fost însoţiţi şi de Roxana, care avea să joace demonstrativ în meciul fetelor (pe care, din păcate, nu am apucat să-l văd).

Iasi - Canyon Sport Meet

Ne-am luat-o tare în freză încă din primul meci, de la echipa care avea să ia finala: Clujul. A fost vreo 6 sau 7 la 0. În meciul cu Oneşti tot nu am reuşit să ne revenim, luând din nou bătaie. Seria înfrângerilor a continuat în meciul cu Timişoara, când am pierdut cu 5-3.

#CanyonSportMeet mi se pare un eveniment foarte fain. A reuşit să adune echipe din toată ţara, sponsori, fotografi şi persoane care „transmiteau” în direct: practic, exact ce trebuie să aibă. Lumea s-a distrat şi s-a simţit bine. Felicitări organizatorilor!

Dacă ar fi să dau câteva sfaturi, acelea ar fi: un regulament al jocului bine stabilit dinainte şi oferit jucătorilor, un arbitru ales dinainte şi care să fie atent cum trebuie la joc (să nu mai existe faulturi evidente ce nu au fost penalizate şi goluri anulate fără motiv), respectiv, mai mare grijă la temperatura din cadrul jocurilor (în al 3-lea meci jucat de noi, abia o repriză am reuşit să rezist, fiind şi răcit – Roxana mi-a zis că în meciul lor era şi mai frig).

Iaşi – Braşov şi retur

Am plecat cu un început de răceală şi m-am întors exact cum nu voiam: răcit, febră musculară, tuse. Asta aşa, ca off topic, căci nu prea are relevanţă.

Casa lui Etienne. Băieţii mi-au făcut-o pe drum, casa lui Etienne rămânând un simbol al excursiei. În timp ce mergeam spre aceasta, în drum spre Braşov, m-a întrebat Etienne ce facem la o răscruce, dând de înţeles că nu îşi mai aminteşte. I-am zis la stânga şi aşa a şi făcut. Timp de vreo 5-10 minute nu mai ştiam ce se întâmplă, spunând încontinuu că s-a terminat satul, suntem pe câmp şi nu am dat de nicio casă. Cu greu m-a deşteptat Marius că suntem ok :))

Să nu mai zic că noi eram pe drum de ţară, treceau ţăranii pe lângă maşină, iar noi ascultam Empire State of Mind.

Ando’s – mâncăm şi noi o shaorma bună? Cică Ando’s e un local principal prin Braşov, dacă vrei să mănânci ceva rapid şi bun. Am rămas însă dezamăgit alături de Marius, Vali & co de shaorma. A doua zi am luat nişte şniţeli, care au fost cu adevărat buni.

Tare întortocheat e Braşovul. Ne putem lăuda că am văzut cum trebuie oraşul, la cât ne-am plimbat cu maşina prin el. Sâmbătă trebuia să ajungem la Ando’s şi GPS-ul ne-a dus pe Centura Braşovului, ghidându-ne după strada Zizinului. Şi Etienne se plângea de atâtea benzi şi sensuri unice.

Mâncare bună, preţuri ieftine. În ciuda primei întâlniri cu Ando’s, mâncarea din Braşov chiar a fost bună, iar preţurile, de asemenea, destul de ieftine. Taxiul e doar 1.35/km, faţă de 1.89/km în Iaşi.

Poiana Braşov. Am fost sâmbătă seara aici. De vis priveliştea. Frigul nu ne-a dat voie să stăm prea mult afară. Trebuie să revin într-o zi cu soare aici :)

Cheile Bicazului la întoarcere. Ieri ne-am trezit cu puţină ninsoare, am continuat cu un cer senin şi am ajuns prin zona Bicazului să nu mai vedem de atâţia fulgi. Drumul nici nu era dezăpezit, pe stradă depunându-se un strat de zăpadă. Dacia Duster şi Etienne ne-au adus însă fără probleme acasă.

Povestiri. Am povestit pe drum, despre online, excursii şi tot ce ne-a trecut prin cap. Vali şi Etienne vor să facă o treabă bună cu Răsfăţat – sunt sigur că aşa va fi. O să mai auziţi de proiect.

Concluzii

O excursie faină, cu mult frig, cu fotbal, cu mult amuzament şi cu alte ingrediente mişto ce nu îmi vin momentan în minte.

sursă foto

Lasă un comentariu

Comment