by

Cassa Loco – Cine are noroc are

"Saptamana aceasta e plina! E plina de aparitii, lansari de produse noi, proaspete, fierbinti direct de la sursa. Astfel, luni 4 februarie aparem la PrimaTV, in cadrul emsiunii Teo Live. Miercuri trecem printr-o lansare oficiala, iar joi 7 februarie, de la ora 10:00, ne puteti urmari la VDTV pe postul Antena 3. Tot joi, insa de la ora 17:00 veti avea in premiera, posibilitatea vizionarii pe TV a clipului "Cine Are Noroc Are", in cadrul emisiunii Happy Hour, maestrul de ceremonii fiind insusi Catalin Maruta.
O saptamana buna va uram!"
– conform cassaloco.com

Cassa Loco - Cine are noroc are

Cine a vizionat ieri emisiunea Teo Live, a ascultat pentru prima data cea mai noua melodie de la „Ca$$a Loco”, intitulata: „Cine are noroc are”. Puteti vedea miscarea de la emisiunea lui Teo, aici. Astazi, a fost lansarea oficiala, iar videoclipul il puteti vedea pe cinearenorocare.ro, un site dedicat melodiei respective. Pot sa zic ca imi place mult noua melodie, specifica trupei „Ca$$a Loco”, iar videoclipul este de nota 10. Va astept cu pareri :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Da, noua melodie a lor sune foarte bine iar videoclipu e tare !:)
    Acum sa asteptam sa vina vara si concertele!

  2. e destul de interesanta ideea, imi place la ei faptul ca au reusit sa faca ceva diferit, au acel ceva pentru care sunt recunoscuti de multa lume, indiferent ca sunt „fani” sau nu.

  3. Imi place Cassa Loco de mult si au ramas la fel de buni, spre deosebire de alte formatii.
    Facem schimb de linkuri la blogroll? Nu mai astept raspuns, eu te-am adaugat :P