by

Castiga un domeniu pentru un viitor blog

Vrei sa devii blogger, sau deja ai intrat in blogosfera dar doresti un domeniu? Cristian iti ofera sansa de a castiga unul.

Dupa ce anul trecut Cristi a oferit cadouri la un camin de copii, prin campania „Ajuta-l pe Mos Craciun sa ajunga si la copii nevoiasi – 2006”, anul asta s-a decis sa ofere un domeniu .com/.net/.org si 5 domenii .info + hosting gratuit timp de 1 an + suport tehnic pentru punerea pe picioare a unui blog personal.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia acestui domeniu trebuie sa lase un comentariu pe blogul lui Cristi, la acest articol in care sa se mentioneze (in general) ce iti doresti sa scrii pe viitorul blog – eventual un link daca deja ai un blog.

Cei 6 castigatori vor fi alesi de Cristi pe data de 24 Decembrie 2007.

Ps.: Sa nu uitati ca si eu ofer un domeniu .com/.net/.org, detalii aici ;)).

Lasă un comentariu

Comment

  1. Foarte frumos din partea voastră… ;-) Mă întreb de unde o face rost de bani. Probabil e o persoană bogată.

  2. :)) Domeniile .com .net .org .info si multe alte au preturi destul de accesibile (incepand cu 2-3$/an pana la maxim 10-15$/an), iar hostingul mi-a fost pus la dispozitie de catre http://www.livehost.ro cu care am colaborat in mai multe randuri.
    Lucrez in SUA, iar 3-4 ore de munca pentru a face aceste cadouri de Craciun nu mi se pare mare lucru, insa cu siguranta cei ce le vor primii se vor bucura de ele.

  3. mersi de link , dar deja foarte multi au commentat pe pagina aia si ii alege aleatoriu , si de aia ai putine sanse .

  4. Nu ai putine sanse, ci ai sanse foarte mari. Pune un comentariu interesant si vei castiga, nu e greu. Nu va fi ales nimic aleatoriu.

  5. Dupa cum zicea si Dany, confirm faptul ca viitori castigatori nu vor fi alesi aleator, sunt alesi in functie de idei … daca vrei sa faci un blog pe care sa scri ce mananci in fiecare zi, cel ce vrea un blog folositor si pentru altii, are mai multe sanse sa castige.

    Dupa cum am scris si printre comentarii, exista posibilitatea ca actiunea sa continue cu „UN DOMENIU … PE LUNA” (nu, nu pe luna de pe cer), insa voi reveni cu detalii.

  6. parerea mea e ca netu e plin de blog-uri si multe sunt aiurea facute … dar daca vei alege idei bune cine stie!