by

Câştigătorii concursului blog18 & gazduire-blog.ro

Concursul blog18 & gazduire-blog.ro s-a dovedit a fi un succes, la acesta participând 22 bloguri. Nu am insistat prea mult, deoarece nu acesta era scopul.

Ţin să spun că toate articolele s-au dovedit a fi interesante. Ne-a făcut plăcere să descoperim povestea fiecăruia. Deşi ne-a fost greu, am reuşit într-un final să decidem câştigătorii. Dar nu sunt doar 5! Avem o surpriză: mai dăm două premii în plus (identice cu celelalte 5).

La început juriul a ales la comun 5 bloguri. Apoi eu (Dany) şi Andrei G. (administrator gazduire-blog.ro) am ales separat încă unul. Astfel am ajuns la 7 bloggeri ce vor primi un domeniu şi un host timp de un an.

Iată cine sunt (în ordinea înscrierii în concurs)

1. Sunetul-mai-tare (ales de mine în etapa a doua)
2. Mihăiţă (ales de Andrei în etapa a doua)

3. Lavinia Biberi
4. BbyDoll
5. mademoiselle allé
6. EvoDani
7. Nămeţii

Felicitări atât participanţilor, cât şi câştigătorilor! Dacă nu vă număraţi printre cei 7 aleşi, staţi cu ochii pe noi, deoarece vor mai urma concursuri.

Atenţie: Pentru a intra în posesia premiului aşteptăm un mail la contact[at]blog18[dot]ro cu nişte date de contact (Y!M, e-mail, telefon). Dacă timp de o săptămână nu am primit nimic, vom încerca să luăm legătura prin intermediul blogului vostru. Pe e-mail veţi primi paşii pentru achiziţionarea domeniului/hostului.

Lasă un comentariu

Comment