by

Cateva pareri despre Cinema City

Ieri am fost impreuna cu sora mea la Cinema City, pentru a viziona filmul „The Game Plan”. Pot sa spun ca a fost chiar foarte fain. E adevarat, preturile sunt destul de scumpe pentru unele buzunare, insa dupa parerea mea cred ca merita toti banii. Am cumparat doua sucuri, un popcorn, cateva ciocolatele si ne-a ajuns :)

Sala unde am vizionat filmul este destul de mica, insa adevarul e ca nici nu prea vine lumea pentru a fi mai multe locuri. In total se difuzeaza aproximativ 5 filme in acelasi timp, toate in sali diferite.

Ce mi-a placut:

* exista suporturi unde sa iti pui sucul, pentru a nu sta cu el in mana
* nu mai vad capul nimanui din fata, scaunele sunt facute perfect, pentru a vedea doar ecranul
* ecranul era putin mai mic decat sala ca latime, iar sunetul era perfect

Daca am spus ce mi-a placut, ar trebui sa spun si ce nu mi-a placut, insa nu a existat nimic ce sa nu-mi placa … Filmul a fost de nota 10 +, fiecare radea din 5 in 5 minute. Nu m-am putut opri din ras pana ce mi-a venit sa ma duc la baie :-s toata sala radea, inclusiv soramea, iar eu imi muscam limba.

Ar mai fi de comentat felul in care iti arata locurile libere pe un monitor, ecranul, pentru a alege unde vrei sa stai -> mi-a placut mult aceasta parte. A fost o seara de nota 9+, insa ea nu s-a terminat doar cu filmul vizionat. Xander de la RadioLynx a pus cireasa de pe tort cu o megapetrecere :x

Lasă un comentariu

Comment

  1. daca stau eu pe scaunu din fata ta sigur numai vezi nimica oricum ar fi puse scaunele … la 2 metrii care ii am eu.. :) …

  2. e fain la Cinemacity, norocul tau ca locuiesti in unul din cele 2 orase din tara cu asa ceva. eu ma duc la timisoara cand am chef de un multiplex :)

  3. Filmul „The Game Plan” nu a fost a alegere prea potrivita. E un film comercial, plin de clisee, cu un subiect rasuflat.

  4. pai voi nu stiti ce e ala cinematograf adevarat … un cinema adevarat nu este un cinema city .. multiplex etc … dar de fapt ce va zic voua … voi astia mici nu stiti cum era un cinema inainte…

  5. Este cinematograful la care nu voi mai merge.
    Spuneai ca sunetul era perfect? Nu e nene, de doua ori am fost (a doua oara ca sa le mai dau o sansa) si de ambele ori imi venea sa ies sa imi cer banii. In plus imaginea se putea compara doar cu filmele vechi, de parca nu exista in zilele noastre proiectare digitala – jenant…

  6. Auzi AN Sau cum te cheama !! TU Chiar nu sti ce inseamna un cinematograf?? sau ce vorbesti! auzi frate ;Proiectoaare Digitale !! Vrei tu sa inlocuesti cea ce inseamna cu adevarat cinematograf ;Motion Pictures; unele lucruri trebuie lasate asa cum sunt!! nu are nici cel mai mic farmec sa te duci la cinematograf sa te uiti la un film de proiectat de pe un aparat digital! poti frumos sa iti iei acasa unul si sa te uiti la filme fara sa fi nevoit sa iti ceri banii inapoi!!!!!!!

  7. si despre sunet! scuzama la Cinema city sunetul este redat la cea mai inalta calitate toate aparatele sunt dolby digital!